NotíciesSuccessos

Terratrèmol de 2.3 graus registrat aquesta matinada amb epicentre a la urbanització Aiguaviva Park

Un terratrèmol de magnitud 2.3 a l’escala de Richter s’ha percebut aquest divendres la matinada a la comarca de la Selva. Segons ha confirmat l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (ICGC), l’epicentre del sisme està situat dins el terme municipal de Vidreres, més concretament entre el nucli urbà i les urbanitzacions de Puigventós, Terrafortuna i Aiguaviva Park captant-se a la superfície (Latitud: 41.77º N, Longitud: 2.79º E).

Has percebut aquest terratrèmol?

Si has percebut algun moviment per lleu que sigui, pots comunicar-ho a l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (Generalitat) en aquest enllaç, on guarden totes les dades rebudes i els ajuda amb la investigació.

De moment no es té constància que la tremolor hagi provocat cap dany. L’alerta pel terratrèmol ha saltat a la 1:28h i ha estat lleugerament percebut a la zona propera a l’epicentre. Aquest és el quart terratrèmol que es registra a la demarcació de Girona en poc més de trenta dies després del 25 de gener quan va tenir lloc davant la costa de Colera, a l’Alt Empordà.

En aquella ocasió es va generar una rèplica passats pocs dies d’una magnitud d’1.4 en l’escala de Richter. El tercer va ser el 3 de març just al davant de la platja de Can Delldins el terme municipal de Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button