ColumnesNotíciesRuben Marcos Jimenez

Temps nous. Nous reptes.

Fa més de mig segle, el dramaturg nord-americà Arthur Miller va assegurar que “Un bon diari, suposo, és una nació parlant-se a si mateixa”. Tot i el temps transcorregut des d’aquesta afirmació, la seva validesa no només no ha perdut ni una mica de valor sinó que la seva practica és més necessària que mai.

Tots els col·lectius necessitem comunicar-nos i escoltar-nos per entendre’ns. En aquest sentit, el retorn de “La Gaceta de Lloret” és una excel·lent notícia per a tots els que habitem aquest racó de la Costa Brava. Es torna a recuperar una finestra perquè ens parlem i ens expliquem els uns als altres. Una via per a la trobada d’idees i la divulgació de nous i vells relats. Una oportunitat per seguir investigant i recopilant les cròniques i els successos del nostre poble, la seva gent i la seva trajectòria a través de la història i fins al present.

Desitgem la millor de les trajectòries per a aquesta nova etapa de la Gaceta i tot l’encert de l’món per al grup de persones que s’han posat a l’comandament d’aquesta fabulosa iniciativa.

El meu nom és Rubén i se m’ha convidat a col·laborar en aquesta fabulosa aventura. Com a professional del turisme i veí de Lloret, espero poder contribuir humilment a crear a Lloret Gaceta un lloc on els usuaris puguin trobar contingut interessant i de qualitat. Intentaré aportar els meus granets de sorra per fer el “castell” fort i sòlid.

Qui em vulgui conèixer una mica millor, pot fer-ho a través del meu canal de divulgació històrica i entreteniment que tinc a YouTube “El Faro de lo Extraordinario”.Aquí us deixo l’enllaç per si voleu visitar: https://www.youtube.com/c/ElFarodeloExtraordinario

Per a qualsevol comentari o suggeriment, estic a la vostra disposició en el meu correu electrònic: faroextraordinario@gmail.com
Temps nous, nous reptes. Ens veiem a Lloret Gaceta.
Ruben Marcos Jimenez, Guía habilitat de Catalunya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button