NotíciesSuccessos

Tanquen cautelarment la discoteca Sassy de Lloret de Mar

Ja fa temps que s’arrosseguen les queixes per la manca de pau i tranquil·litat a les nits del casc antic de Lloret de Mar. Al 2021 ja vam publicar l’entrevista amb el testimonis de lloretencs que viuen a la “zona 0 del soroll” a les nits de Lloret i que pateixen la manca de descans per culpa d’alguns locals d’oci de la zona que no compleixen els límits de la sonometria o tècnica de mesura de soroll. Compartim a continuació totes les versions implicades:

La versió dels veïns

Actualment, la infinitat de denúncies durant els darrers 4 anys per part dels veïns de la zona, han aconseguit que es fes el tancament cautelar-segons informen fonts municipals-d’un dels locals de la zona: el Club Social Sassy situat al Carrer Sant Lluc de Lloret.

Pel que ens informen els veïns, gairebé dos anys després de l’entrevista, es mostren satifets que les proves sonomètriques hagin estat favorables per tancar cautelarment aquest local d’oci nocturn que, segons ells, “era insuportable poder descansar amb tot el soroll de la discoteca i la seva entrada, a tot això cal afegir que en aquesta zona hi ha aldarulls freqüentment”. Manifesten els perjudicats després d’aquestes dues setmanes que porta la discoteca tancada, estar molt més tranquils.

Recupera l’entrevista als veïns de la zona al 2021:

La versió de l’Ajuntament de Lloret

Segons fonts municipals: “S’ha fet un tancament cautelar fins que solucionin deficiències que presenta l’activitat”. El decret el varen enviar dijous 2 de juny, i divendres ja era tancada la discoteca.

La versió de la Discoteca

Lloret Gaceta ha parlat en aquesta ocasió amb el Lluís, que és l’amo del Club Social Sassy, ja que en aquests moments el local es troba tancat (des del 2 de juny).

El propietari del Sassy ens confirma el tancament, i que estan pendents dels resultats d’una nova sonometria per poder tornar a obrir. També ens informa que per la seva part ha invertit en diverses ocasions en tancaments i insonoritzacions que sembla que no acaben d’impedir que es dispersi el soroll.

Amb tot i això, ens explica que no és la seva intenció impedir posar mesures i confia que després d’aquesta última inspecció i arreglant algunes coses es pugui tornar a obrir. Afegeix que fins i tot va oferir fer tancaments de finestres hermètiques als veïns i ho va dir a terme, però sempre torna a aparèixer el problema.

Coincidència

En el que coincideixen veïns i propietari del local és que potser hi ha manca de civisme al poble i el poc control policial de la zona. La presència permanent d’agents en aquesta zona podria impedir gran part d’aquest problema, ja que comprovaríen de primera mà el soroll que surt dels locals alhora que frenarien els crits i males conductes d’algunes persones a la via pública.

3 Comentaris

  1. Pues no se muden a un pueblo con este tipo de turismo. Váyanse a Tossa o a Los pinares, no se. Lloret lleva siendo así des de hace por lo menos 30 años, no es ninguna novedad. Si quieren paz y tranquilidad, esta claro que Lloret no es ni ha sido nunca ese tipo de lugar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button