ActivitatsNotícies

Taller familiar: “Busquem els Ous de Pascua” als Jardins de Santa Clotilde de Lloret

Els Jardins de Santa Clotilde de Lloret, es converteixen per uns dies, en un gran amagatall per als Ous de Pasqua per aquesta Setmana Santa.  On els més petits (i no tan petits) s’endinsaran a la màgia d’aquest paratge per trobar els ous, amb aquest Taller Familiar que han preparat des de Patrimoni de Lloret: Busca i pinta l’ou amagat!  També per complementar la jornada us conviden a conèixer la història dels ous de Pasqua i la llegenda del conill.

Quan? Preu? Reserva?

Els dies 3, 4 i 5 d’abril 2023 amb 2 torns, un a les 10.30 h i unaltre a les 12 h. El preu per adults serà de 6€, entrada reduïda per: Jubilats, Carnet jove, estudiant, discapacitat amb un preu de 3€, nens (-12 anys): entrada gratuïta. Els organitzadors avisen que les places son limitades i cal reserva prèvia. Venda anticipada d’entrades 👉🏻aquí. Per qualsevol dubte pots trucar al tel. 972364454 (Museu Del Mar).

Condicions generals de participació:

La inscripció serà efectiva un cop formalitzat el pagament, els menors  han de portar entrada i cal mostrar el justificant de compra a l’entrada. Els adults es faran responsables dels menors a càrrec seu en totes les activitats i tallers. Activitat adreçada a nens i nenes a partir de 4 anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button