NotíciesPolítica

Sumem Lloret presenta una sèrie de propostes en l’àmbit de Salut

Sumem Lloret amb motiu del Dia Internacional de la Salut que es va celebrar el passat divendres 7 d’abril ha fet públic les seves propostes en aquest àmbit.

Des del partit volen crear una plaça de tècnic de Salut, volen proporcionar maquinària de diagnòstic als Caps de Lloret per reduir les llistes d’espera i germanitzar l’odontologia gratuïta per els menors de 16 anys.

Torres, ha afirmat que si ella és l’Alcaldessa, és un àmbit que prioritzarà tot i no que no sigui competència pròpia de l’Ajuntament, perquè és conscient de la importància que té per la ciutadania. Lara Torres, la candidata de Sumem Lloret a l’alcaldia de Lloret de Mar juntament amb la Dra. Leonor Prieto i la companya Maria Jose Linares Caballero, han presentat aquest matí una sèrie de propostes en l’àmbit de Salut.

Torres, ha explicat que són conscients de la importància que te per tots els lloretencs la Salut, que crearan una plaça de tècnic de Salut Pública perquè vetlli del bon funcionament de la mateixa.

A més , ha explicat que dotaran els CAPS d’aparells de diagnòstics, per tal de reduir les llistes d’esperes i evitar desplaçaments innecessaris a l’hospital comarcal de Blanes o Calella, així com universalitzar el servei d’odontologia per els menors de 16 anys.

One Comment

  1. Vergonzoso. Eso no es competencia municipal, prometer cosas imposibles es indecente. Pero que podemos esperar de una tránsfuga que se vendió a Dulsat y amiguetes.

    Si sale de concejal, se venderá al mejor postor. Todo lloret lo sabe.

    Busque trabajo y no intente perpetuarse en el Ayuntamiento con 3000 euros limpios al mes. Dormirá mejor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button