NotíciesPolítica

Sumem Lloret presenta la seva llista per les eleccions municipals amb Lara Torres al capdavant

Lara Torres , encapçala una llista on hi ha més dones que homes. La presentació es va dur a terme aquest cap de setmana a la Plaça de les  Regiones, davant més de 300 persones, al barri del Molí”.

L’alcaldable Lara Torres va ser presentada pel que fou alcalde socialista de Montmeló, durant 18 anys, Manel Ramal. Ramal va destacar l’empenta i el compromís de la Lara amb la ciutadania del municipi, així com l’experiència per governar. Lara Torres va agrair a les 31 persones que conformen legalment la llista de Sumem Lloret:

Aquest fet la situa en la màxima franja de persones que es poden presentar a una formació a Lloret de Mar i per tant posa de manifest la complicitat dels ciutadans i ciutadanes del municipi. Torres va fer referència a la transversalitat de la llista, tant a l’origen de naixement dels membres de la formació, l’edat i les diferents aptituds per governar Lloret.

Lara Torres, alcaldable de Sumem Lloret a les properes eleccions municipals, anirà acompanyada entre d’altres de l’advocada, Maria José Linares, el segon entrenador de futbol del Lloret Juani Cotano i el perruquer del barri del molí Aitor Robles entre d’altres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Related Articles

Back to top button