NotíciesPolítica

Sumem Lloret anuncia que només aprovarà els pressupostos si incorporen la remodelació de l’Avinguda Vidreres

Pressupostos municipals anuals és el pla econòmic i financer anual que serveix per a la planificació, programació, control i avaluació de les actuacions de l’ens. Té caràcter anual i conté les previsions d’ingressos que s’esperen obtenir i les despeses que es podran fer a l’exercici corresponent.

Complexa decisió la que han de prendre els polítics en aquest Ple Extraordinari amb més de 80 milions d’euros per repartir i que podrem veure a finals de desembre amb l’únic punt a tractar: ​​els Pressupostos anuals municipals per al 2024. Vist que aquesta acció està molt aprop, els partits de l’oposició ja es van posicionant per uns interessos o altres agafant-se amb gran força a aquests pressupostos, ja que de les reparticions que hi surtin es veuran uns resultats o uns altres el proper any, a punt de començar. Avui coneixem les peticions i propostes del grup polític Sumem Lloret i quines son les seves lineas vermelles que farien no “regalar” el seu vot per l’aprovació aquests pressupostos a punt de ser destinats:

La formació municipalista ha presentat una bateria de propostes que reclama incorporar en el projecte de pressupostos municipals a canvi del seu vot.

El grup municipal de Sumem Lloret ha anunciat la seva intenció d’aprovar els pressupostos municipals si el govern incorpora la bateria de propostes que presentarà, entre les quals hi ha la remodelació de l’Avinguda Vidreres per ampliar l’espai destinat als vianants, però garantint el doble sentit de circulació del trànsit rodat. “Totes les mesures que traslladem al govern local son realistes, necessàries i podrien formar part del nou pressupost sense problema, només cal voluntat”, ha indicat la portaveu de Sumem Lloret, Lara Torres.

Torres ha destacat ”el caràcter municipalista” de la seva formació i per això ha insistit en indicar que “totes les propostes que fem tenen aquesta voluntat de millorar la vida dels ciutadans de Lloret i son 100% assequibles amb els pressupostos del municipi”. En aquest sentit, també ha volgut posar èmfasi en una altra de les reivindicacions que ha traslladat al govern municipal com és l’arranjament d’un pulmó verd a can Buc. ”És imprescindible la realització de projectes ambientals per tenir un Lloret cada vegada més verd i sostenible”, ha indicat. En la mateixa línia s’ubica una altra de les propostes de la formació municipalista com és destinar 500.000 euros a la instal·lació de plaques fotovoltaiques en edificis municipals i fanals solars en urbanitzacions per a rebaixar el consum i “traduir també aquesta disminució en una rebaixa d’impostos”.

Des de Sumem Lloret també han reclamat destinar una partida dels pressupostos per ajudes a infants i joves perquè puguin realitzar activitats extraescolars en l’àmbit de l’esport o la cultura. ”No volem veure que a Lloret hi hagi famílies a les quals els sigui impossible apuntar els seus fills a fer esport o estudiar música perquè tenen dificultats econòmiques”, ha manifestat Torres.

Per últim, la portaveu de la formació ha reclamat també una partida pressupostària per a augmentar el nombre d’efectius de la policia municipal i les zones verdes al Barri del Molí, Can Sabata i el Rieral ”ja que és una necessitat al carrer que estem veient cada dia i una reclamació dels veïns i veïnes”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button