EsportsNotícies

“Sueña Alto” el projecte del lloretenc Àlex Medina, s’estrena avui

L’Àlex Medina (@alex_sports_official) estudiant de tercer de la ESO a l’Institut Sant Quirze de Lloret de Mar, presenta avui dimarts 10 de maig 2022 el seu projecte personal.

Després de dos anys planificant la sèrie “Sueña Alto” on l’Àlex vol donar a conèixer els diferents tipus de clubs esportius que ofereixen serveis inclusius, és a dir tal com explica el creador de la idea:

“Vull donar visibilitat a clubs esportius que estiguin preparats per rebre persones amb discapacitat i persones sense discapacitat i que a tots pugui oferir un servei de qualitat, i el client rebi aquesta qualitat”.

Àlex Medina

Per fi, avui, ja es una realitat, després de molt d’esforç, on el primer pas, serà el llençament del reportatge “Equitación para Todos” que gràcies a en Raúl Pinteño han pogut tirar endavant aquest reportatge.

El Club Hípic Raúl Pinteño és un centre eqüestre que encaixa perfectament amb les característiques de Centre Inclusiu, ja que estan especialitzats tant en la Doma Adaptada, en fer teràpies amb Cavalls, en la Doma Clàssica i en competicions per paraequestres i en competicions d’alt nivell en gran premis. 

També ha sigut un gran repte per l’Àlex, enfrontar-se a un repte tal com explica:

“Lo més difícil ha sigut la manca de suport, ja que es desconeix molt el concepte d’Esport Adaptat i per aquest motiu personalment crec que la rebuda que tindrà per part de la comunitat serà molt positiva i engrescadora”

Àlex Medina

Podeu seguir els passos del projecte del lloretenc,  “Sueña Alto” als seus canals oficials: 👉🏻Instagram 👉🏻Youtube i/o 👉🏻Vimeo. On avui 10 de maig a les 19:00 es el llançament a aquestes plataformes digitals.

En resum, l’Àlex vol que tots aquells i aquelles que vulguin anar a fer esport adaptat, es trobin llocs i centres on puguin practicar aquell esport que li agradi. I cal destacar que els centres que sortiran a la seva sèrie són Centres Inclusius, que estan preparats per assumir públic amb algun tipus de discapacitat, com per acollir públic sense discapacitat i poder garantir a tots dos un servei de qualitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button