NotíciesSuccessos

S’organitza una batuda a Lloret i rodalies per buscar en Joel Mont, jove desaparegut

Familiars i coneguts de Joel Mont Montero, juntament amb integrants de la Plataforma Adonay Serpame Emergencias, han organitzat per aquest proper cap de setmana (2-3 de setembre 2023) una batuda per diverses localitats del Maresme i la Selva per intentar obtenir pistes del possible parador del jove andorrà desaparegut des del 15 d’agost. Mont, de 32 anys, feia més d’un any i mig que s’havia més o menys instal·lat a Blanes juntament amb la seva mare.

El punt de concentració per iniciar les recerques serà la plaça del mercat municipal de Blanes. En funció del nombre de participants que hi hagi a la batuda -es convida a qualsevol persona voluntària que s’hi vulgui sumar que ho faci- es mirarà de resseguir localitats com ara Tossa de Mar o Lloret, al cantó gironí o Calella o Malgrat de Mar, ja a la província de Barcelona.

Els horaris que s’han establert per les batudes és de 2/4 de 8 del matí a la 1 del migdia i de 2/4 de 3 de la tarda fins que es doni per acabada la cerca tant dissabte com diumenge. El fet que faci tants dies que Mont no ha contactat amb la seva mare inquieta la família. No obstant això, els mossos, que tenen les patrulles alertades de la denúncia per desaparició del jove andorrà, continuen sense considerar de risc la falta de Mont, que anava acompanyat d’una gossa negra el darrer cop que se’l va veure i vestia uns pantalons de camuflatge, una samarreta blava i unes sabatilles negres.

Cartell oficial de la Plataforma

Si teniu alguna pista del parador d’en Joel Mont, contacteu amb els contactes d’aquest cartell oficial o amb la policia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Related Articles

Back to top button