CulturaNotícies

Som de Mar: La força de Rosario Flores triomfa als jardins de Santa Clotilde.

Aquesta nit al festival Som de Mar de Lloret, s’ha pogut veure una Rosario renovada, madura i esprement a fons la irresistible barreja de rumba, flamenc, reggae, balades i pop que, anys enrere, ella mateixa va batejar com a “gipsy-funky”.

És així com la filla petita de la Faraona i el Pescaílla, quasi trenta anys després del seu debut, es presenta amb el seu primer disc en cinc anys: Te lo digo todo y no te digo na, cuinat amb eines rabiosament modernes, un equip nou de productors i excitants col·laboracions de Vanesa Martín, Jorge Drexler, Amparo Sánchez i Juan Magán, amb qui, a Oye Primo, una de les perles del disc, Rosario empeny la rumba cap a una nova dimensió. Amb cançons, com la que dona nom al disc, que advoquen per la comprensió i la solidaritat en temps de crisi, Rosario retorna amb un disc fresc, vibrant i carregadíssim d’aquella energia que encomana.

El públic ha escoltat balades, rumba catalana, flamenc, rock i inclus reggae o son en un clar exemple de la versatilitat de la cantant, que està fent una de les gires més intenses de la seva carrera. Els èxits -interpretats per una gran banda de músics amb molta experiencia entre ells Fernando Illan- d´anteriors discos no han faltat en el repertori  d´aquesta nit, amb un emotiu moment d´homenatge al seu germà Antonio Flores autor d´algunes de les cançons que Rosario ha interpretat al llarg del concert. Una nit de Flores als Jardins de Santa Clotilde.

Els propers Concerts del Som de Mar: Dimecres 24 d’agost: Sergio Dalma exhaurides), Dijous 25 d’agost: Boney M., Divendres 26 d’agost: Joan Dausà i tencaran l’edició el Dissabte 27 d’agost: Els Pets

One Comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button