El PobleNotícies

S’inicien les obres del tram final que ha de connectar el camí de ronda Lloret- Fenals

L’Ajuntament de Lloret inicia avui les obres del darrer tram que ha de permetre connectar completament la platja de Lloret i Fenals. A final d’any es va obrir el tram que enllaçava la platja de Fenals fins arribar a gairebé al Castell de Sant Joan (fase III) i ja estava obert, des principis del 2022, el tram de la Platja de Lloret fins al Castell de Sant Joan (fase II).

Com va explicar Albert Robert, alcalde de Lloret, en aquell moment “queden pendents uns 100 metres de gran complexitat d’execució que requereixen l’elaboració d’un projecte específic”. Aquest projecte ha estat redactat per un enginyer de camins, canals i ports.


Les obres d’aquesta primera setmana consistiran en la implementació de l’obra amb màquines per facilitar l’accés per l’extrem superior del costat del Castell de Sant Joan i posteriorment s’iniciaran els treballs verticals que aniran a càrrec d’Inaccés, empresa subcontractada per empresa l’empresa adjudicatària d’aquestes obres, Massachs obres i paisatge SLU, especialitzada en aquests tipus de projectes.

Els camins de ronda es tracta d’un dels atractius més valorats per ciutadania i visitants i aconseguir poder enllaçar els pobles de Tossa i Blanes per aquests senders marítim és una reivindicació històrica a Lloret.

Font: Ajuntament de Lloret de Mar

One Comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button