EntrevistesG-TV

Sincronitzades, de Lloret a Calella.

A Lloret hi ha 12 nenes de diferents edats que van de 3 a 5 cops per setmana a Calella a fer la seva extraescolar, concretament a fer natació sincronitzada, abans aquest esport el feien a la piscina municipal de Lloret i hi havia 42 nenes practicant-lo, però al club no els hi sortia a compte pagar l’entrenadora i van decidir cancel·lar-lo tot i les facilitats que posaven les famílies per tirar-lo endavant, incloent-hi pagar més quota si feia falta, però malauradament no va ser possible. D’ençà que són a Calella han guanyat diversos campionats locals, catalans i espanyols, l’esforç de les famílies perquè puguin continuar fent aquest esport és molt notable, han d’invertir de 3 a 5 hores 5 dies a la setmana. De 42 nenes que eren a la piscina municipal de Lloret ara han passat a 12 nenes donat que el desplaçament complica molt poder seguir practicant aquest esport, a les famílies els hi agradaria poder tornar a Lloret, però cal posar ganes per totes les parts possibles.

5 Comments

  1. Bona tarda!
    Crec que algunes de les preguntes que has fet a l’entrenadora del Calella, l’hauries de fer al CN Lloret directament i deixar de publicar coses que no són del tot certes.
    Abans de publicar quelcom, hauries d’assegurar-te del que dius, perquè no estàs tractant bé al CN Lloret.

  2. No entenc perquè pregunta si creu que seria possible tornar a obrir la sincro aquí, ella està a un altre club, de totes maneres, ja ha respòs que ho veu molt difícil. La majoria d’entrenadores amb titulació són de BCN, i no els hi surt a compta venir a Lloret. D’altra banda dir-vos que el CN Calella, també esta buscant entrenadora de sincro.

    1. No veig que el que no es cert, t’ho hem preguntat pero respons coses que ja sabem, ho preguntem perque a les families els hi aniria millor, pert tan et pregunto que es el que no es del tot cert? Gràcies

    2. Tampoc veig que tractem malament a ningú, en quin moment ho fem?, nomes expliquem el que ha passat, on es el problema?, busquem solucions i no problemes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Related Articles

Back to top button