GastronomíaNotícies

S’inaugura oficialment a Lloret l’espai gastronòmic “LoMás” amb dos dies de festes especials

Lloret compta amb una nova proposta gastronòmica molt atractiva que és… LoMás

«LoMás» va néixer el dia 1 de maig del 2023, inicialment com a pastisseria, situada a l’Avinguda Josep Pla i Casadevall 38, on ja es van fer una sèrie de canvis, tant de mobiliari com de decoració de l’antic establiment que allà s’hi trobava; primer com l’antiga fleca Paris i poc després com a Comas.

La Lorena Benítez i l’Albert Mas, al capdavant del negoci, sempre han volgut mantenir el costum de fer el pa artesanal diàriament, amb la brioixeria i la pastisseria d’obrador per procurar no convertir-se en un forn de producte congelat. Ara, la Lorena i l’Albert han creat un nou espai per oferir també menjars, ampliant el negoci amb un nou local contigu i que inauguraran oficialment aquest cap de setmana amb dos dies especials: divendres 19 i dissabte 20 d’abril (més avall, a l’entrevista, podràs veure el programa que tenen preparat per aquesta inauguració).

-L’Albert Mas ens ho explica:

La Lorena i jo, som amics i residents a Lloret de Mar, el nostre cuiner és l’Antonio Mayordomo (abans estava al Restaurant La Lonja). L’anima de tot aquest projecta fet realitat és la Lorena, ja que ella és la cara visible en el negoci des de fa molts anys, ja que ella va ser treballadora de quan el negoci era Paris i després Comas. Jo soc el cap pensant. D’aquesta combinació també en va néixer el nom del projecte que ja es una realitat. El LO del nom és de Lorena i el MÁS, del meu cognom. Així va néixer el nom de “LoMás”, simplement una curiositat.

-Quina és la diferència que us fa destacar en aquest tipus de negoci?

Hem volgut mantenir l’essència, artesanal, i volem mantenir-ho, perquè cada dia es fa més difícil no entrar en la roda dels productes ultraprocessats o congelats i trobar producte fet diàriament. Enguany hem ampliat l’oferta gastronòmica, recentment hem obert el restaurant “LoMás”.

-Quin tipus de cuina trobem al LoMás?

Vam tenir clar des del principi que volíem un tipus de cuina casolana, adequada a la zona on tenim el negoci, i sobretot mantenir una qualitat alta a un preu competitiu. Som conscients d’on som i qui som, i volem començar a poc a poc, per tant, emprenem aquest negoci amb molta il·lusió i sacrifici essent conscients de les dificultats que això comporta, però confiem plenament en les nostres possibilitats, i posarem tots els esforços i les ganes perquè això funcioni. Estem molt agraïts a tots els clients que venen a provar tant les nostres pastes com els nostres plats elaborats.

-Albert: amb quins plats ens pots sorprendre?

«Tenim uns «callos» molt bons, unes paelles extraordinàries, arròs negre, carn i peix fresc. Pel que fa a la pastisseria, sobretot, continuem col·laborant amb la Fleca Rebull d’Olot per oferir productes sense gluten. A més, tenim plats per vegans i també per persones celíaques»

Albert Mas

-Quin dia inaugureu oficialment el Restaurant LoMás?

El proper divendres 19 d’abril a partir de les 20 h ho celebrarem amb música en viu, i dissabte 20 d’abril al matí de 10 a 13 h, fem una Festa Infantil amb Mickey Mouse al Photocall, un castell inflable i el dinosaure i el lleó mecànics. El mateix dissabte a la tarda tenim un mini show flamenc i classes de sevillanes per celebrar la Feria de Abril de 18 h a 22  h. Son festes i celebracions obertes a tothom.

Comparteix amb els teus amics

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button