EsportsNotícies

S’inaugura el Cruyff Court de Lloret amb la inversió de 318.000€ a cost zero per l’ajuntament

  • L’equipament compta amb un camp de futbol de gespa artificial, un camp de criquet i una zona de calistenia (work out) i ha tingut un cost aproximat de 318.000 euros

El jugador del Girona FC i padrí del Cruyff Court, Oriol Romeu; la presidenta de la Fundació Cruyff, Susila Cruyff; la directora de la Fundació Cruyff, Pati Roura; i l’alcalde de Lloret de Mar, Jaume Dulsat, han inaugurat avui dimecres 28 de setembre a les 15:30h, el ‘Cruyff Court Lloret de Mar’ per tal de promoure l’esport entre els infants i joves de la localitat. 

El projecte Cruyff Courts de la Fundació Cruyff es va iniciar l’any 2004 i actualment compta amb més de 275 Cruyff Courts arreu del món. Els Cruyff Courts són petits camps de futbol d’ús lliure que tenen com a objectiu fomentar l’esport i inculcar valors com la responsabilitat, la integració, el joc en equip i la superació personal, així com aconseguir prevenir el sedentarisme i l’obesitat infantil.  Per l’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat, ha remarcat que “es tracta d’un projecte social amb l’esport com a vincle, que promou la integració i que contribueix a enfortir els valors que volem com a municipi”. 

Aquesta iniciativa també impulsa dos projectes específics en aquests camps de futbol: els Cruyff Courts 6vs6, campionats per a nois i noies de 10 a 12 anys en què participen tots els Cruyff Courts, i el Community Program, amb l’objectiu que joves de diferents barris aprenguin a organitzar el seu propi torneig. 

Instal·lació esportiva Cruyff Court 

Aquesta nova instal·lació esportiva es troba ubicada a l’Avinguda de Vidreres al costat de l’escola Pere Torrent i ha tingut un cost aproximat de 318.000€ i un termini d’execució de 9 mesos. Tal com va fer públic l’ajuntament, les obres han anat a càrrec de la mateixa fundació Cruyff. Compta amb un camp de futbol de gespa artificial, un camp de criquet i una zona amb elements de calistenia “work out”. 

En breu està previst iniciar la renovació integral dels elements del parc infantil així com la renovació del mobiliari urbà i de jardineria del conegut popularment com “parc d’en Fofito” i que es troba al costat d’aquesta nova insta.lació esportiva.

Font: Ajuntament de Lloret de Mar

One Comment

  1. Essent el mes de maig de 2024, i veient l’ evolució sociocultural de la majoria d’ usuaris d’ aquesta instal.lació esportiva, proposo que se li canvii el nom i passi a dir-se camp Nelson Mandela en lloc de Cruyff no se que.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button