EducacióNotícies

S’inaugura a Lloret de Mar l’Exposició “De la foscor a la llum”

L’Institut Ramon Coll i Rodés, a través del seu Departament de Visual i Plàstica, presenta l’exposició anual del batxillerat artístic titulada “De la foscor a la llum”. Aquesta exposició, que compta amb la participació dels alumnes de primer i segon de batxillerat artístic, estarà disponible per a la visita del públic del 11 al 25 d’abril a la Sala d’Exposicions de la Biblioteca Municipal de Lloret de Mar.

La inauguració oficial tindrà lloc el proper dijous 11 d’abril a les 17 hores. L’esdeveniment inaugural inclourà una actuació especial a càrrec dels alumnes de l’optativa de Música, amb la col·laboració dels estudiants del CFGM de Vídeo, Discjòquei i So. A més, els assistents tindran l’oportunitat de degustar un piscolabis preparat pels alumnes dels cicles formatius de Cuina i de Pastisseria de l’escola d’hostaleria.

“De la foscor a la llum” representa la 16a edició d’aquesta destacada exposició anual, que ofereix una visió privilegiada del talent i la creativitat dels alumnes del batxillerat artístic durant el curs acadèmic 2023-2024. Els visitants tindran l’oportunitat d’admirar una àmplia gamma de treballs artístics, que abracen diverses tècniques i disciplines, com ara fotografies, curtmetratges, dissenys, pintures, gravats, dibuixos i escultures.El títol de l’exposició, “De la foscor a la llum”, simbolitza el procés artístic experimentat pels alumnes, des de la fase inicial d’incertesa fins a la realització i la concreció de les seves creacions finals.

És un testimoni visual dels esforços i la dedicació dels estudiants, que ara es comparteix amb el públic de Lloret de Mar. Des de l’Institut us conviden a visitar aquesta fascinant exposició a la Biblioteca Municipal: una experiència enriquidora i inspiradora, plena de talent i creativitat.

Cartell dissenyat per Jan Armengol, alumne de 2n de batxillerat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button