CulturaNotícies

Si t’agrada Lloret, la fotografia i la història… aquest és el teu llibre: SALAT, ja a la venda

El grup SALAT Montphoto, ha anunciat la creació d’un llibre que recopila les sis fascinants jornades fotogràfiques realitzades a diversos racons i barris de Lloret entre l’any passat i enguany (2023). Sota el títol “Lloret a través de la mirada de SALAT Montphoto”, l’obra representa una cuidada recopilació d’experiències, històries i records relacionats amb la comunitat i els llocs explorats.

Les sis edicions del llibre abasten diferents localitzacions, des del Barri de Les Tres Creus al setembre del 2022 fins a Sa Caleta i el Barri de Venècia al novembre de 2023. Cada capítol compta amb la participació de diferents testimonis com Salvador Pujós Tresserras, Cristina Montfulleda Vindual, Maria Teresa Casas Colomé, entre d’altres. Aquest projecte, d’edició limitada, ofereix una oportunitat única per submergir-se en la diversitat visual de Lloret, amb prop de 150 imatges de gran bellesa capturades en color i blanc i negre. Xavi Orri, membre del grup SALAT, destaca la importància de plasmar aquestes sortides en un format físic perquè perdurin en el temps.

Venda del llibre

El llibre “Lloret a través de la mirada de SALAT Montphoto” està disponible per a reserva prèvia fins al 15 de desembre. Podeu reservar la vostra còpia exclusiva seguint aquest enllaç. Aprofiteu aquesta oportunitat única per explorar la riquesa visual de Lloret a través dels objectius dels fotògrafs de SALAT Montphoto. El llibre, amb un total de 144 pàgines, imprès en 4/4 tintes en paper offset de 120 g, presenta una enquadernació engomada cola pur i una coberta a color laminada mat en una cara. El preu es de 18€ (acció sense ànim de lucre).

“La proposta promet submergir els lectors en un viatge visual i narratiu pels racons més emblemàtics de Lloret, capturant l’essència única de cada ubicació a través de les lents dels fotògrafs de SALAT Montphoto”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button