ActivitatsCulturaNotícies

Ses majestats els Reis d’Orient arribaran en cavalcada a Lloret

Lloret està ultimant els preparatius per rebre ses majestats els Reis d’Orient, que arribaran a les 17.30 h del proper 5 de gener al Museu del Mar i es desplaçaran pel passeig de Jacint Verdaguer fins a l’ajuntament, on els rebrà l’alcalde per oferir-los el pa i la sal com a símbol d’agraïment i hospitalitat, i saludaran els infants des del balcó. Posteriorment els Reis d’Orient iniciaran la cavalcada reial amb les diferents carrosses fins a la plaça de Pere Torrent, on recolliran les cartes de tots els nens i nenes. Els dies previs, 3 i 4 de gener, l’Ajuntament, com a novetat, oferirà al Pavelló Municipal d’Esports, de 16 a 20 h, el Parc de Reis, amb inflables, jocs infantils i altres sorpreses. El dia 2, el patge reial recollirà les cartes de tota la mainada, de 17 a 19 h, a la plaça del Carme. A més, el 3 de gener, d’11.30 a 13 h, la Biblioteca organitza, a la sala infantil, un taller familiar d’origami per a la creació dels Tres Reis d’Orient.

Abans de l’arribada dels tres Reis d’Orient, Lloret s’endinsa en les festes de Nadal amb més d’una vintena de propostes per gaudir d’aquestes dates: cantada de nadales, contacontes de nadales, pastorets, tió i pare Noel amb xocolatada popular, cursa de Nadal, l’home dels nassos i concert de Nadal. Es pot consultar tota la programació a continuació:

Hasta el 22 de diciembre

Jueves 21 de diciembre

Viernes 22 de diciembre

ELS PASTORETS (22-23-26 diciembre)

El Casal de l’Obrera presenta “Els pastorets”: 22 de diciembre a las 20:00h y el sábado 23 de diciembre y el martes 26 de diciembre con sesión a las 18:30h. Compra de entradas en el Puntet o en Entrapolis.

A partir del 23 de diciembre

Sábado 23 de diciembre

24 de diciembre

26 de diciembre

27/28/29 de diciembre (Nadal al Museu del Mar)

Cuando pase el día de Navidad llegarán el resto de actividades, el 27, 28 y 29 de diciembre a las cinco de la tarde llega la Navidad en el Museo Del Mar de Lloret con diferentes actividades familiares. Reserva durante los próximos días a través de la web: www.patrimoni.lloret.cat

29 de diciembre

30 de diciembre: Concierto por La Paz

Más solemne se pone todo el 30 de diciembre en el Teatro de Lloret con su Concert per la Paude la Orquesta Arts Simfònica Jove, dirigida por las diestras batutas de los maestro Josep Mª Sauret y Joan Casas. El repertorio está compuesto por canciones cuyo mensaje es la paz, el amor y la amistad, aunque tampoco faltarán El cascanueces de Tchaikovsky o la Marcha Radetzky de Johann Strauss. Venta de entradas aquí.

31 de Diciembre

L’Home dels Nassos

El año cierra con la tradicional visita del Home dels Nassos, es decir de las narices, que se paseará a partir de las 10 de la mañana y durante toda la mañana por diferentes calles de Lloret de Mar antes de la llegada de 2024. ¡Busca al hombre de las narices por las calles de Lloret, el hombre que tiene tantas narices como días tiene el año!

Fin de Año a lo grande:

Lunes 1 de enero

Martes 2 de enero

El dia 2, el patge reial recollirà les cartes de tota la mainada, de 17 a 19 h, a la plaça del Carme.

Miércoles 3 y jueves 4 de enero

Els dies previs, a l’arribada del Reis d’Orient, el 3 i 4 de gener, l’Ajuntament, com a novetat, oferirà al Pavelló Municipal d’Esports, de 16 a 20 h, el Parc de Reis, amb inflables, jocs infantils i altres sorpreses

Miércoles 3 de enero

5 de enero: Llegada de los Reyes Magos a Lloret

Lloret està ultimant els preparatius per rebre ses majestats els Reis d’Orient, que arribaran a les 17.30 h del proper 5 de gener al Museu del Mar i es desplaçaran pel passeig de Jacint Verdaguer fins a l’ajuntament, on els rebrà l’alcalde per oferir-los el pa i la sal com a símbol d’agraïment i hospitalitat, i saludaran els infants des del balcó. Posteriorment els Reis d’Orient iniciaran la cavalcada reial amb les diferents carrosses fins a la plaça de Pere Torrent, on recolliran les cartes de tots els nens i nenes.

Domingo 7 de enero

ALGUNAS IDEAS EXTRA…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button