NotíciesPolítica

Salvador Illa present a l’acte central de campanya del PSC de Lloret d’Adrià Lamelas

L’acte central de campanya del candidat a l’alcaldia de Lloret, Adrià Lamelas, ha estat un èxit amb la participació destacada de Salvador Illa, Secretari General del PSC i líder de l’oposició a Catalunya.

Amb un ambient ple d’entusiasme i expectació, l’acte central de campanya ha tingut lloc al Palau de Congressos Olympic de Lloret de Mar. On més de 200 persones han pogut escoltar les propostes i els projectes de Lamelas per al futur de Lloret, convertint l’esdeveniment en un punt culminant de la campanya electoral.

En el seu discurs, Adrià Lamelas ha destacat el seu compromís amb els interessos dels veïns i veïnes de Lloret de Mar i ha aprofitat per donar les gràcies a l’equip que l’acompanya en el camí fins al consitori per “la capacitat de treball i esforç que han demostrat des del primer dia”.

Per la seva banda, Salvador Illa, en la seva intervenció, ha mostrat el seu suport inequívoc a Lamelas com a candidat a l’alcaldia. “Adrià Lamelas serà el proper alcalde de Lloret i per això avui sóc aquí. Té la dedicació, l’experiència i la passió necessàries per liderar aquest municipi cap a un futur brillant. Estic convençut que farà una gran tasca en benefici de tothom i té la meva total confiança tant ara com quan el PSC governi la Generalitat de Catalunya”, ha sentenciat entre aplaudiments el líder de l’oposició.

Amb una visió clara per al futur de Lloret de Mar, el candidat a l’alcaldia s’ha mostrat confiat en la seva capacitat per portar a terme els canvis necessaris per aconseguir un Lloret on tothom pugui desenvolupar un projecte de vida.

Amb les eleccions a l’alcaldia de Lloret de Mar cada vegada més a prop, l’acte central de campanya de Lamelas, amb la participació de Salvador Illa, ha reforçat la seva candidatura i ha generat un gran entusiasme entre els veïns i veïnes del municipi. El suport i la confiança dipositada en ell demostra que és una figura destacada i capaç de liderar el futur de la vila cap a un camí de progrés i benestar per a tots els seus habitants.

One Comment

  1. Vais a votar a la marioneta de Salvador Ylla o a la marioneta de Xavier Trias?

    Que alguien se ofrezca a ser traidor del pueblo en beneficio de un jefe de un partido.

    Ylla, que debería estar en la Carcel, va cada día a un pueblo a poner alcaldes. PATETICO

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Related Articles

Back to top button