ActivitatsNotícies

Consulta totes les activitats privades i públiques d’aquest Carnaval 2024 a Lloret, Blanes i Tossa

⚠️Si tens alguna activitat per a aquests dies carnavalescos a Lloret de Mar, envia’ns tota la informació al 670058259 i l’afegirem en aquesta agenda d’Activitats Carnaval 2024.

Divendres 9 de febrer 2024

Finalment la Rua dels més petits marcarà l’inici del Carnaval 2024 a Lloret de Mar. Tot i que totes les escoles públiques han decidit fer del divendres 9 de febrer un dia de lliure disposició, i no participar en aquesta Rua que és tot un clàssic, un centre educatiu privat ha pres la iniciativa d’organitzar la seva pròpia “mini” Rua: l’Escoleta L’Onada de Lloret (C/Costa Carbonell). La desfilada començarà a les 10:30h des de la plaça de la biblioteca, recorrent el Carrer Sant Pere fins arribar a l’Ajuntament. Uns 60 participants, entre nadons de 4 mesos i nens de 3 anys, acompanyats de professors i familiars, desfilaran amb música i coreografies úniques.

“Des de l’Onada us convidem a fer poble i us esperem amb aquesta Rua única d’aquest 2024, que els nens i nenes han preparat amb moltes ganes durant els últims mesos”, ha afirmat la portaveu de l’escoleta. Amb aquest acte, L’Onada busca celebrar la creativitat dels més petits i involucrar la comunitat en aquesta festa tan esperada.

Continuem…

A partir de Divendres 9 de febrer 2024

Dissabte 10 de febrer 2024

Diumenge 11 de febrer 2024

Dimecres 14 de febrer 2024

Les 3 Rues (Lloret, Blanes i Tossa)

PROGRAMA D’ACTIVITATS CARNAVAL A BLANES

PROGRAMA D’ACTIVITATS CARNAVAL A TOSSA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button