ActivitatsNotícies

Ressorgeix l’esperit “makinero” a Lloret de Mar amb una festa especial al Leblanc Club

Javi Vela, conegut com a Javi Maki, i Adán Pérez, també conegut com a Rottar, dues figures emblemàtiques de l’escena makina local, han unit forces per reviure els gloriosos dies del “makineo” a Lloret de Mar. Amb l’esperança de revifar la passió per la música electrònica a la nostra població, aquests dos lloretencs, estan preparats per dur a terme una festa única en el seu gènere.

La “Festa de Makineo” és molt més que un simple esdeveniment; és un tribut a una era daurada de la música electrònica a Lloret de Mar, inspirada pels llegendaris dies en què la família “PlanetariDance” dominava una de les cabines més mítiques de les discos.

Amb Dj Amador i Dj Luna al capdavant, juntament amb residents com Rottar, l’escena makina floria al cor de Lloret entre els anys 2005 i 2007. Ara, Javi Maki i Rottar estan decidits a portar de tornada aquests ritmes i melodies que van definir una generació.

Quan?

La cita està programada per demà dissabte 16 de març a partir de les 17:00 hores fins a les 22:00 a Leblanc Club, ubicat al carrer Hipolit Lázaro 1, al costat de la biblioteca municipal de Lloret. Javi i Adán esperen que aquesta festa marqui l’inici d’una nova onada d’apreciació per la música electrònica a Lloret de Mar i animen tots els amants de la makina i l’electrònica en general a unir-s’hi en aquesta celebració única. ENTRADA GRATUÏTA

L’esdeveniment, que promet una experiència plena de bon rotllo i germanor, és obert a tots els amants de la música electrònica, sense importar-ne la procedència ni l’edat.

Javi Vela: «Jo era un més de la família i juntament amb Huessitos i Arnau vam punxar moltes vegades i ja érem part també de la família PlanetariDance. El nostre objectiu és rendir tribut a aquella època dels anys 2000, però també sonarà música d’altres èpoques i fins i tot makina actual, que també n’hi ha i de gran qualitat».

«Estigmes a part, als nostres esdeveniments hi va tot tipus de gent”, comenta Javi Maki. “El que busquem és bon rotllo i germanor, escoltant la música que ens uneix. Fa molts anys que juguem fora de casa, perquè aquí era difícil aconseguir una sala i Leblanc ens ha donat aquesta oportunitat i estem molt agraïts».

“Si t’agrada aquesta música, deixa’t els prejudicis i el bastó a casa i vine’t dissabte al Leblanc Club perquè això pot ser l’inici d’alguna cosa molt xula. T’esperem!”.

Adán Pérez (Dj Rottar)

Amb la promesa d’una nit plena de nostàlgia, ritme i comunitat, la Festa es presenta com una oportunitat imperdible per a tots els melòmans de Lloret de Mar i rodalies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button