La GentNotícies

La història del Rem Es Vano: “Gairebé 50 anys amb el mateix llaüt a la cerca de patrocinadors per afrontar nous reptes”

Parlem d’una tradició esportiva molt arrelada a la nostra població; el rem. Sortir a remar i a competir és una pràctica habitual a les nostres platges. Avui, Lloret Gaceta parla amb Tomàs Rodríguez, president del Club de Rem Es Vano per un motiu molt concret:

El Club Rem Es Vano de Lloret de Mar està en cerca de patrocinadors per afrontar un nou repte en la seva trajectòria esportiva. Fundat el 1987 com una iniciativa única en el món del rem, ja que va ser creat exclusivament per dones.

Ha mantingut viva la tradició vogadora al llarg dels anys, convertint-se en un dels clubs amb més sòcies de la localitat. Actualment, el principal desafiament del club és la necessitat de renovar el seu llagut, que ja presenta signes d’ús i deteriorament. L’entitat busca el suport de patrocinadors per poder adquirir una nova embarcació i continuar competint al màxim nivell.

-Tomàs resumeix la història del vostre mític club de rem:

El Club Rem Es Vano va començar el seu camí en el món del rem a Lloret de Mar l’any 1987, seguint altres entitats lloretenques en el seu afany per recuperar la tradició vogadora, amb una única diferència: va ser un club fundat només per dones. Tot i que en aquella època el rem era considerat un esport per homes, el club va aconseguir tirar endavant, arribant a ser un dels clubs amb més sòcies de la vila. Des de llavors la història d’aquest modest equip ha passat per alts i baixos, tant com per resultats com per a tripulants.

En aquest context, l’any 2015 va ser un punt d’inflexió, ja que el club es va quedar sense tripulacions estables i sense socis. Tanmateix, a finals de l’any 2019 la junta del club es va renovar i va crear un entorn estable pel que fa a vogadores i vogadors de categoria Sènior masculí i Sènior femení, assolint una quarantena de tripulants. Aquest augment de fitxes, amb l’aportació de gent jove, però amb experiència en el rem, va fer revifar la passió lloretenca pel rem, i el 2021 el Sènior Femení va obtenir la quarta plaça a la tradicional regata de Santa Cristina, tot i ser el primer any que moltes de les tripulants vogaven.

Què li passa al vostre llagut, i que necessiteu?

El nostre llagut es va construir l’any 1978, és a dir, que voguem amb un llagut de 46 anys que pesa gairebé el doble que els de nova construcció. Durant els seus anys s’ha anat reparant els desperfectes ocasionats per l’ús, però actualment ja no hi podem fer gaire més. El que necessitem és poder comprar-ne un de nou, però amb els mitjans propis del club és impossible assolir els prop de 20.000 € que costaria. No cal un sol sponsor per assumir tota la inversió, podrien entrar a la proposta diversos, amb aportacions inferiors.

Què podeu oferir des del club als possibles patrocinadors?

Presència de marca en la indumentària de l’equip i/o en el llagut, varat a la platja gran de Lloret de Mar des del mes de març fins a l’octubre (les dates poden variar depenent de l’estat de la sorra i els temporals), on NO es poden instal·lar cartells publicitaris per normativa municipal, però sí que es permet l’esponsorització dels llaguts. Hi circulen més de 15.000 persones diàries durant la temporada d’estiu.

Així doncs, els avantatges pels patrocinadors serien aquests:

-Presència de marca a les xarxes socials del club, sigui el logotip o bé producte.
-Posicionar la marca del patrocinador en el sector esportiu lloretenc.
-Connectar la marca amb el teixit esportiu i cultural lloretenc
.

Animem a les empreses o entitats a formar part d’aquesta emocionant transformació, convertint-se en un dels patrocinadors del club Es Vano. Amb el suport dels patrocinadors, podran adquirir una nova embarcació i garantir que la tradició i el llegat del Club Rem Es Vano perdurin durant molts anys més.

A més de contribuir a una causa noble i donar suport a l’esport femení, com a patrocinadors del club poden promocionar-vos; patrocinar al club pot ser una plataforma única per augmentar la visibilitat de la vostra empresa i connectar amb la comunitat local.

Part de l’equip del Club Rem Es Vano a l’actualitat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button