NotíciesPolítica

Regidors independents de l’Ajuntament de Lloret es presentaran a les properes eleccions municipals 

Aporten l’experiència que ja tenen com a regidors al govern amb l’objectiu de liderar un projecte diferent aportant propostes realistes per la ciutadania de Lloret.

Els actuals regidors de l’Ajuntament de Lloret de Mar, Lara Torres, Eduardo López, Cristian Fernández i Arantxa Jiménez, han anunciat la voluntat de presentar-se com a llista independent a les properes eleccions municipals del 2023. Després de passar al grup mixt i deixar el PSC, per discrepàncies amb l’executiva local, han apuntat que “només tenim paraules d’agraïment cap al PSC a nivell nacional, i ara ha arribat el moment de treballar en un projecte propi on només importi Lloret i la seva gent”.

L’equip que formarà part de la candidatura són persones de Lloret sensibles a la situació actual que viu el municipi després d’una pandèmia i tenen moltes ganes de treballar pel bé de tots els ciutadans i ciutadanes. Així, manifesten que “liderarem un projecte diferent on Lloret sigui el centre de la presa de decisions i aquestes es prenguin amb total llibertat, sabent sempre què és el millor pel conjunt de la ciutadania.” La nova agrupació formarà part d’Independents de la Selva, formació que ja va presentar candidatura a 15 municipis de la comarca de la Selva a les passades eleccions municipals. En aquests moments s’està treballant en la confecció de la llista.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button