EsportsNotícies

Recuperem el documental de la fita històrica del Club de Rem Santa Cristina: De Lloret de Mar a Ciutadella

Un club amb molta història, un poble amb un esport per excel·lència: El rem, el Club de Rem Santa Cristina de Lloret de Mar. 

Recuperem per tal d’immortalitzar a les nostres pàgines, una fita històrica al món del mar, una història de superació difosa per TV3, i presentada el passat 29 de setembre que avui volem compartir amb els lectors de Lloret Gaceta que al seu dia no es van fer ressó. Un vídeo on més d’una hora d’emocions, esport i amistat passen volant amb un document audiovisual sublim.

Amb el títol “Vogadors de mar obert”, d’Albert Esteve, disfrutareu de les imatges de la travessia Lloret-Menorca, realizada pel club de rem Santa Cristina a l’octubre del 2017. Tot un repte: 200 km en 26 hores sense parar de remar, amb 12 vogadors. Un treball que en el seu moment es va estrenar al Teatre de Lloret, a la plaça del Pi de Santa Cristina, fa uns dies a Esports3 de tv3 i ara com deiem, voliem eternitzar al nostre diari.

Recórrer la major distància de la història en rem de banc fix. Aquest era l’objectiu que es plantejava el grup de vogadors de Lloret de Mar del club de rem Santa Cristina. Enfrontar-se a les 111 milles nàutiques de Mediterrani que els separen de Lloret a Ciutadella de Menorca.

Els entrenaments dels protagonistes, la renyida i intensa competició de la Lliga Catalana de Llagut en la que participen i la pròpia travessia, s’entrellacen en una aventura d’amistat, superació, resiliència i valor.

Per disfrutar d’aquest documental clickeu a la següent imatge:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button