G-TVNotícies

Rècord de recaptació al XVI Sopar de Dones Solidàries de Lloret de Mar: més de 15.148 € reunits per al suport contra el càncer de mama

Lloret de Mar, 2 de novembre de 2023 – Ahir, en el marc d’un emocionant esdeveniment solidari, s’ha establert un nou rècord de recaptació al XVI Sopar de Dones Solidàries de Lloret de Mar, a benefici de l’AECC-Catalunya contra el càncer Girona i el programa Molt x Viure. Els fons recaptats, que han superat els 15.148 €, s’utilitzaran per continuar donant suport a les dones que lluiten contra el càncer de mama.

L’acte va tenir lloc a l’Hotel Guitart Central Park Aqua Resort de Lloret de Mar i va comptar amb la participació de més de 300 dones, així com d’un grup de 40 homes, que van demostrar el seu suport a la causa. Entre les personalitats destacades que van contribuir a l’esdeveniment es troben Pilar Barceló, Emma Gumbert, Anna Parellada, Gemma Calvet, Eugènia Gay, Raquel Robert, Míriam Rodríguez, Maria Jordà, Cristina Lamar, Renata Zanchi, Naiara Bueno, Sara Roy i Magda Mitjans Guimerà, qui amb els seus discursos i actuacions van captivar els assistents.

Durant la vetllada, es van realitzar diversos sortejos i es va esgotar el braçalet solidari dissenyat per la Joieria Grau, amb el lema “Somriure costa poc i ajuda molt”. L’esdeveniment va ser presentat per la periodista Laura Fa i la model i actriu Renata Zanchi, i va comptar amb actuacions musicals de Jessica Exposito, Cristina Lamar, Laura Gibert i Sara Roy.

A Catalunya, el càncer de mama continua sent una preocupació de salut pública, amb 5.497 casos diagnosticats el 2022. Malgrat això, gràcies als avenços en els tractaments i a la sensibilització sobre el diagnòstic precoç, la supervivència de les pacients ha augmentat significativament, assolint un 89% als cinc anys del diagnòstic. Aquesta iniciativa solidària reafirma el compromís de la comunitat per lluitar contra aquesta malaltia devastadora i ofereix esperança a les dones que continuen la seva batalla contra el càncer de mama.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button