CulturaNotícies

Ramon Vilaró, lloretenc amb una llarga trajectòria com a corresponsal, presenta la seva primera novel·la en català, “Dòlars blancs”

El veterà corresponsal lloretenc Ramon Vilaró presenta la seva primera novel·la en català, “Dòlars blancs”. Amb una carrera que l’ha portat a exercir com a periodista, escriptor i documentalista a tres continents, Vilaró arriba amb una obra que ens transporta a través de tres generacions d’una família amb arrels catalanes a Cuba.

“Dòlars blancs” ens immergirà en una intricada trama d’amor, poder i diners, teixida al voltant de Greg M. Blanch, un advocat i empresari acostumat a l’èxit fins que queda atrapat en la seva pròpia teranyina blanca de blanqueig de divises. La novel·la es desenvolupa a ritme de novel·la negre, amb escenaris que van des de Cuba fins als Estats Units i, finalment, conclou al Sud-est asiàtic. Tot això, sense oblidar les arrels catalanes (gironines) del fundador de la saga.

Ramon Vilaró ha construït una obra ben documentada, ambientada en fets històrics reals i en els principals esdeveniments del segle XX, des de la revolució cubana fins a les guerres al Sud-est asiàtic. “Dòlars blancs” ja es troba disponible a les llibreries més destacades del país, oferint als lectors una experiència envoltada de misteri i emoció.

A més de la seva trajectòria com a novel·lista, Ramon Vilaró ha destacat en altres àmbits de la escriptura i la direcció de documentals, amb obres com “Dainichi, la epopeya de Francisco Javier en Japón” i “Constante y el Floridita de Hemingway”, premiat en diversos festivals.

La presentació de “Dòlars blancs” será el 29 a l’Ajuntament de Lloret, oferint als lectors diverses oportunitats per conèixer de prop aquesta fascinant obra literària que captura la complexitat de la història del segle XX a través dels ulls d’una família amb arrels catalanes a Cuba.

Podeu comprar aquest llibre a: Amazon , Fnac , La casa del libro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button