ActivitatsNotícies

Ràdio Flaixbac arriba a Lloret dissabte vinent amb el programa ‘El vermut de Llucià Ferrer’

A Flaixbac ho tenen tot a punt perquè els dissabtes al migdia siguin memorables. De la mà de Cinzano, cada dissabte de 12h a 14h, fan el vermut des dels llocs més bonics de Catalunya. La quarta temporada del programa a l’emisora de ràdio “El Vermut de Llucià Ferrer” ja fa dies que està en marxa, i tenen un 2022 amb un calendari ben farcit.

Lloret de Mar ha estat un dels pobles escollits per prendre el vermut amb aquest divertit programa, així que anoteu la data pel dissabte 23 de juliol, a les portes de la Festa Major de Santa Cristina, de 12 a 14 h, el programa El vermut de Llucià Ferrer es farà a la plaça de la Sardana de Lloret. El programa és un xou en directe amb públic que cada setmana es fa, com deiem, des d’una població diferent. 

La durada serà de 120 minuts carregats de “bona onda i sintonia” amb un programa de ràdio en directe, on participar com a públic serà, sens dubte, una nova experiencia per a molts.  Es un acte amb participació gratuïta, i un aforament limitat. S’han d’aconseguir les entrades a la web del Teatre municipal, i cada invitació  correspon a una taula per a 5 persones. Per sol·licitar les entrades, click 👉🏻aquí 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button