ColumnesNotíciesQuim Jong-dos

¿Qui paga la imprudència d’un turista a Lloret, per l’enderrocament d’un monument?

Fa poc més d’un mes, que, en aquell matí de el 20 d’agost de 2021, s’estavellés un vehicle francès, a la rotonda que facilita l’entrada al Teatre Municipal i fa més fluïda la circulació de l’Avinguda de Tossa.

Eren poc més de les set del matí, i pel que es veu el turista no es dirigia a treballar precisament, ni portava de part a la seva dona (per les presses) per no veure la rotonda i semblants blocs de formigó que formen el monument de l’escultora lloretenca  Angèlica Arvylás, col·locat allà al 2012.

Un preciós (i no barat) monument pagat per la butxaca de tots els contribuents de Lloret, que a dia d’avui no ha estat posat en peu.

Segons els allà presents, el vehicle gal, es dirigia direcció centre Lloret, i venia direcció Tossa a gran velocitat, no fent la semicircumferència a la rotonda, i seguir en línia recta, sense veure, ni olorar el monument, i després d’un fort  impacte contra ell, les peces que componien l’obra d’art, queien una contra l’altre com si d’unes fitxes de dòmino es tractés.

Tornem a l’origen d’aquesta nota, després de posar-nos en situació, i la pregunta és ¿Qui paga la imprudència d’un turista a Lloret, per l’enderrocament d’un monument?

Deixo la pregunta oberta, coneixent de primera mà, com funcionen les assegurances automobilístiques, i com funcionen les coses de palau.  Les dues “empreses” lentes o poc a poc, i en gran quantitat d’ocasions es netegen les mans.

Després de l’accident

Però no em vaig d’aquí, no sense abans proposar una resposta a la meva pregunta: Jo agafo al kamikaze (un cop recuperat de l’accident) i mou els blocs de formigó, amb tota la seva legió, que van venir a Lloret a deixar-ho tot, fet un marró.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button