CulturaNotícies

Què t’inspira Lloret?: S’engega un concurs de pintura amb la iniciativa dels Pintors de Lloret amb 800€ en premis

Lloret de Mar engega un concurs de pintura sobre banderoles reciclades. Anomenat “Què t’inspira Lloret?”, la competició és oberta a tothom, amb temàtica i tècnica lliures. La finalitat és fomentar la creativitat i apropar a tot el públic a l’art i la creació artística.

El concurs, que forma part del calendari de la Capital de la Cultura Catalana, serveix a més per reciclar banderoles que ja s’han fet servir per anunciar algun esdeveniment a Lloret. Stella González, de l’associació de Pintors de Lloret, explica que “hem retallat les banderoles i les hem preparat perquè la gent hi pinti el que vulgui i després es pengin per Lloret”.

Es pot participar al concurs de manera individual o en grup. Les persones interessades poden omplir aquest 👉🏻formulari. També les inscripcions es poden formalitzar presencialment dirigint-se al Puntet, situat a l’Avinguda de Vidreres, 58 de Lloret. El termini per a participar-hi es tanca a finals de març.

Hi ha 50 banderoles disponibles, les quals seran exposades al llarg de l’estiu als carrers de Lloret. Hi ha diferents premis, dotats amb 400 i 200 euros, a més d’abonaments per a la temporada de teatre.

Font: Ajuntament de Lloret de Mar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button