NotíciesPolítica

Cinc polítics de Lloret escollits per formar l’equip de govern i l’oposició del Consell Comarcal de la Selva

Segons els resultats de les últimes eleccions municipals del passat 28 de maig, la nova composició del Ple del nou Consell Comarcal de la Selva i els consellers comarcals que formaran part del nou plenari de l’ens selvatà durant el mandat 2023/2027 és la següent: Coalició CM (Compromís Municipal-Junts), 12 consellers; Esquerra Republicana de Catalunya – Acord Municipal (ERC-AM), 9 consellers; Coalició Independents de la Selva (IdSelva), 5; Candidatura de Progrés (PSC-CP),4; Confluència(C) 1; Alternativa Municipalista (Amunt), 1 i Ara Pacte Local ( ARA-PL), 1.

En total van prendre possessió del càrrec durant la sessió plenària els 33 consellers i conselleres electes que han estat proclamats per la Junta Electoral per ordre de llista més votada a menys votada, i per l’ordre en què cadascun figuri en la llista corresponent.

Elecció de la Presidència, ens i l’oposició del Consell Comarcal de la Selva:

Martí Pujals (de Junts i alcalde de Tossa de Mar) ja és el nou president del Consell Comarcal de la Selva després d’aconseguir el suport de 21 dels 33 consellers comarcals ahir dilluns al migdia, i que ho fa amb nous socis: ERC. Això ha fet que els membres d’Independents de la Selva (5 consellers) i el PSC (4 consellers) saltin a l’oposició pels propers quatre anys del Consell selvatà.

2 lloretencs i 3 lloretenques al Consell Comarcal de la Selva:

A l’equip que governarà el Consell, trobem els lloretencs Jordi Martínez i Marina Nicolàs de Junts i Jennifer Pérez d’ERC i a l’oposició de l’ens trobem Lara Torres d’Independents de la Selva (Sumem Lloret) i Albert Robert amb Ara Pacte Local (Tots per Lloret).

Tot el llistat de components:

Els consellers comarcals de Compromís Municipal (CM) que forman part del plenari són: Martí Pujals Castelló, Jordi Pibernat i Casas, Maria Rosa Vila Juanhuix, Jordi Martínez Puig, Josep Solé Turon, Joan Felip Furés, Mònica Rabassa Vázquez, Eduard Colomé Ribas, Marina Nicolàs Abellan, Roger Puigdevall Mascort, Josep Roquet Avellana i Isidre Font Corominas.

Pel que respecte els consellers d’Esquerra Republicana de Catalunya- Acord Municipal (ERC-AM) que forman part de l’ens selvatà són:  Eva Viñolas Marín, Albert Sanz González, Ester Soms Pagespetit, Joan Pou Lucea, Marta de Egea Hinojosa, Lluís Barnés Tarrés, Jennifer Pérez Torres, Xavier Prat Puntí, Josep Maria Fugarolas Timoneda.

El grup Independents de la Selva (IdSelva) estarà representat pels consellers Manuel Àngel Mohedano Ramos, Francesc Xavier López Cadena, Joaquim Vivas Vidal, Martí Nogué Selva i Lara Torres Lladó.

D’alra banda, el Partit dels Socialistes de Catalunya- Candidatura de Progrés (PSC-CP)estarà representada al plenari del Consell per Jordi Hernández Martínez, Cristina Martínez Picot, Francisco Javier Gómez Santos, Ana Belén López Soto.

Completaran el ple del Consell Comarcal de la Selva els consellers de Confluència (C): Maria Cristina Simó Alcaraz, d’Alternativa Municipalista (Amunt): David Ortega Cobos  i Ara Pacte Local (ARA-PL): Albert Robert Ribot.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button