NotíciesPolítica

PSC, Junts i Comuns signen un acord de govern a Lloret de Mar

El Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC), Junts per Catalunya (Junts) i Lloret en Comú Podem (Comuns) han arribat a un acord excepcional per governar el municipi de Lloret durant els propers quatre anys.

Després d’un període de negociacions constructives i diàleg sincer, les tres forces polítiques han posat de manifest el seu compromís amb el bé comú i el progrés de la vila de Lloret.

Tal com expressa el comunicat que els tres partits han enviat: “Aquest pacte suposa una aposta clara per la governabilitat, l’estabilitat i la millora de la qualitat de vida dels ciutadans i les ciutadanes de Lloret. Aquest pacte també simbolitza el govern de canvi que els veïns i veïnes del municipi van demanar el passat 28 de maig a les urnes”

PSC-JUNTS-COMUNS

El PSC, Junts i Comuns comparteixen una visió comuna en diversos àmbits clau, com la desestacionalització de la temporada turística, la promoció de l’ocupació i l’economia local, la sostenibilitat mediambiental, el foment de la cohesió social i el reforçament dels serveis públics essencials.

“Amb aquest pacte, s’estableix una base política sòlida i inclusiva que combina l’experiència, la capacitat de gestió i el talent de diferents perspectives polítiques. Això permetrà abordar els reptes actuals i futurs de Lloret de manera integral i amb una visió de futur, remarca el comunicat”

El govern conjunt manifesta que vol treballar amb entusiasme i dedicació per garantir una administració municipal transparent, eficient i propera a la ciutadania. Volen buscar la participació activa dels veïns i veïnes, amb l’objectiu de construir un Lloret més participatiu i democràtic, on tothom se senti representat i tingui l’oportunitat de contribuir al desenvolupament local.

En aquest sentit, volen promoure una política de diàleg i consens, fomentant la col·laboració amb altres forces polítiques i agents socials per aconseguir els millors resultats per a la vila.

Un punt molt important del comunicat marca la intenció de treballar de forma coordinada i compromesa, posant per sobre dels interessos partidistes el benefici de Lloret i dels seus habitants.

El PSC, Junts i Comuns són conscients dels reptes importants que afronta Lloret, però també de les grans oportunitats que se li presenten. Amb aquest acord de govern, es presenten els fonaments necessaris per afrontar aquests reptes i transformar-los en oportunitats de creixement i desenvolupament per a tota la vila.

El PSC, Junts i Comuns celebren aquest acord històric i es comprometen fermament a treballar de valent per a tots els lloretencs i lloretenques a partir del proper 17 de juny, quan se celebrarà el ple que investirà Adrià Lamelas com a nou alcalde de Lloret de Mar.

Els objectius principals d’aquest pacte se centraran en sis grans blocs de govern:

  1. Educació i cultura
  2. Neteja, pla de barris i seguretat
  3. Coixí social i suport a les persones
  4. Turisme, economia i comerç
  5. Medi ambient i urbanisme
  6. Esport i salut

•Recupera les darreres notícies sobre aquest pacte:

⚪️MARTES 6 DE JUNIO: 👉🏻El “MILLOR” filtra el borrador del pacto de gobierno de Lloret, entre PSC-JUNTS-PODEM

One Comment

  1. Nacional y socialistas, Nazionalsocialismus en aleman, ademas pactando con el Partido opuesto si tuvieran la menor ideologia. Globalismo comprado por USA y un dictador chino. Vaya mezcla. Pobres ciudadanos…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button