NotíciesTurisme

PROP DE 900 BRASILERS ES TROBEN A LLORET DE MAR DISPUTANT LA COPA AFIA ESPANHA-CATALUNHA 2022

Hi participen les categories 55+, 60+ i 65+ provinents de 16 ciutats diferents de Brasil i l’impacte econòmic es xifra en 2’7 milions d’euros. Des del passat divendres Lloret de Mar s’ha convertit en la seu de la Copa AFIA Espanha-Catalunha, el campionat de futbol sènior més gran del món, ha portat a la destinació prop de 900 visitants provinents de Brasil, meitat futbolistes, meitat acompanyants. Hi estan participant un total de 20 equips, de 16 ciutats diferents i 3 regions de Brasil, que es troben allotjats en exclusiva a l’Hotel L’Azure juntament amb acompanyants i equip tècnic. Els camps de futbol del municipi també estan a ple rendiment durant tota la setmana. Es preveu que aquest esdeveniment, que havia de celebrar la seva primera edició el maig de 2020, repeteixi l’any vinent a Lloret de Mar, ja que es va signar un conveni per dos anys prorrogable dos anys més.

La infraestructura tècnica d’aquest esdeveniment compta amb retransmissió en streaming en directe i VAR, així com un programa especial pels acompanyants.

La gerent de Lloret Turisme, Elizabeth Keegan, ha explicat que “aquest esdeveniment esportiu és un clar exemple de noves tendències turístiques amb uns clients sènior encara molt actius, amb poder adquisitiu alt i que busquen viure aquestes experiències diferencials com pot ser un torneig fora del seu país que puguin combinar després amb visites al territori”. L’impacte econòmic previst al territori, segons l’empresa organitzadora és de 3.000 € per cada participant, sumant quasi 2,7 M€.

L’acte de cloenda tindrà lloc el proper dijous al vespre al Teatre de Lloret.

Aquest cap de setmana el futbol ha estat el clar protagonista esportiu ja que també s’ha dut a terme a Lloret de Mar l’esdeveniment Futbol IN, un torneig de de futbol base amb els millors clubs d’Espanya i d’Europa. L’esdeveniment ha comptat amb la presència de 120 equips en les categories aleví, benjamí i prebenjamí, amb un total de 1.600 participants i més de 5.000 persones de públic. Alguns dels equips més destacats són el Barça, el Betis, el València, l’Atlètic de Madrid, la Juventus, el Milan o l’Olympique de Lió.

Lloret de Mar té la certificació de destinació de turisme esportiu de la Generalitat de Catalunya des del 2006 en 6 disciplines i actualment compta amb 14 hotels certificats en turisme esportiu. Anualment acull a les seves instal·lacions esportives més de 61.000 esportistes i acompanyants i s’hi organitzen més de 400 esdeveniments esportius.

Font: Lloret Turisme

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button