EducacióNotícies

Projecte Xatrac: Una antiga caseta en desús i l’entorn de La Casa del Mar, l’objectiu dels alumnes de l’IE Lloret

Vídeo realitzat pels alumnes de comunicació de l’IE Lloret

Avui divendres, els estudiants de 3r i 4t d’ESO del Projecte Empresa de l’Institut Escola de Fenals han col·laborat amb el “Projecte Xatrac” de la Casa del Mar. Aquesta iniciativa, que ha tingut lloc durant tres dies consecutius, ha involucrat una quinzena d’alumnes que han dedicat el seu temps a tasques destinades a millorar i preservar l’entorn natural de l’entorn lloretenc.

Accions

Les accions han inclòs la neteja de plantes invasores a la punta Garbí de Fenals, pintar una antiga caseta en desús des de fa anys, que s’utilitzava com a caseta d’eines pels treballadors de les antigues vinyes que estaven en aquesta zona, i que estava en total deteriorament plena de grafits, l’anivellament d’un mur a tocar amb La Casa del Mar i la neteja dels plafons informatius de les espècies del bosc. Aquestes activitats no només promouen la sostenibilitat, sinó que també fomenten la consciència ambiental entre els estudiants.

Exposició

Avui, divendres 8 de març, s’ha celebrat per part dels alumnes, una exposició pública dels resultats d’aquest projecte davant els alumnes de cicle superior de primària de l’Institut-Escola de Lloret. Aquesta iniciativa, busca educar els joves sobre la importància de respectar i preservar el seu entorn natural, inculcant-los valors de responsabilitat ambiental.

El “Projecte Xatrac” no només ha estat una oportunitat per millorar físicament l’entorn, sinó també perquè els estudiants del Projecte Empresa consolidin les seves habilitats i coneixements fora de l’àmbit acadèmic, combinant les seves classes amb pràctiques empresarials a Lloret. Aquesta col·laboració exemplifica com la educació i el món empresarial poden unir-se per crear impacte i consciència ambiental.

One Comment

  1. Muy bonito proyecto y iniciativa de joven voluntarios.
    Les va bien a ellos pero porque no seguir con gente en el paro o otras situaciones similares.
    Por otra parte, se queda bien i después volverá estar como antes, sin respeto y descuidado. Lastima.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button