ActivitatsNotícies

Programa de Festa Major Sant Romà ‘23, amb dues setmanes d’activitats

Programa dia a dia

Acte de presentació

L’alcalde de Lloret de Mar, Adrià Lamelas, i la regidora de Cultura, Isabel Bernal, han presentat, a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Lloret, el programa de la Festa Major d’hivern de Lloret, de Sant Romà, acompanyats per una vintena d’alumnes del batxillerat artístic i l’equip educatiu de l’Institut Ramon Coll i Rodés, que han participat en el concurs de disseny del cartell de Festa Major de Sant Romà d’enguany. 

Durant l’acte de presentació s’ha revelat el cartell guanyador, creat per les alumnes de artístic de l’Institut Ramon Coll i Rodés Martina Bardají i Daniela Alsina. En paraules seves: “hem treballat atractius culturals de Lloret com l’església de Sant Romà amb elements festius i persones gaudint de la Festa Major”. La regidora de Cultura ha destacat que “el jurat ha valorat que un cartell inclusiu amb gent diversa gaudint de la festa i transmet l’essència d’aquest programa que està pensat amb i per tothom”. 

La programació ofereix un ampli ventall de propostes per a tots els públics amb activitats infantils com Contes de Festa Major, Contacontes històries de Lloret, les barraquetes o el Meu primer festival de cinema; activitats culturals com la visita guiada al cementiri, la visita guiada amb tast de vins a Sant Pere del Bosc o la Ruta indiana amb visita a la casa-museu de Can Font o Salat 6 que oferirà una passejada fotogràfica pel Lloret pesquer; obres teatrals com Don Cuan Tanario-Llamp-Brochs o els colors de Duke Ellington, la retransmissió de l’Opera Marina o l’espai Off amb una casa en la montaña. Destaquen també els actes més tradicionals com la Missa solemne del dia 18 de novembre, dia del Patró Sant Romà. 

La música, el talent jove, també tindrà un protagonisme especial amb les nits joves que comptaran amb les actuacions de Gertrudis, Mushkaa, Waikiki, Verbena i Bitz. I el Lloret més multicultural es podrà gaudir a la Festa Diwali Mela, commemoració de la festivitat més important del calendari hindú amb paradetes de menjar típic, activitats, música i espectacles. 

El pregó de Festa Major aquest any es celebrarà el 10 de novembre, a les 20.30 h, a la sala d’exposicions de la Biblioteca, i anirà a càrrec de Carles Carbonell, lloretenc vinculat des de fa anys a l’àmbit juvenil. En paraules de l’alcalde de Lloret, Adrià Lamelas “En Carles Carbonell és una d’aquelles persones que trobem en el nostre dia a dia treballant sempre incansablement sobre el terreny per millorar la cohesió social de Lloret. Molts el coneixem per la seva tasca com a coordinador del Puntet però també ha estat sempre un gran dinamitzador de totes les activitats solidàries que es duen a terme a Lloret”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button