El PobleLa GentNotícies

Presentació de les noves parelles lingüístiques a Lloret de Mar

Dimarts de la setmana que ve, dia 2 de novembre, a les 19.30 h, a la sala d’exposicions de la Biblioteca Municipal, l’Oficina de Català farà la presentació de les parelles lingüístiques que participaran en la nova edició del Voluntariat per la llengua a Lloret de Mar.

En l’acte, representants d’Òmnium Selva Marítimapresentaran el projecte Tàndem Cultural, impulsat per Òmnium Cultural amb la col·laboració del programa Voluntariat per la llengua (VxL), d’Apropa Cultura i d’altres agents d’arreu del territori. El projecte neix amb la voluntat d’impulsar l’ús social del català, facilitar als participants l’accés a la cultura, generar vincles entre persones de procedències diverses i reforçar el sentiment de pertinença col·lectiva a través de la llengua.

Així mateix, Amaranta Gibert, directora del Teatre de Lloret, presentarà la programació de la temporada d’arts escèniques de la instal·lació, de la qual les parelles lingüístiques es poden beneficiar amb la promoció de 2×1 amb el carnet que les identifica com a participants en el VxL.

L’acte, que és obert a tothom, s’aprofitarà per inaugurar l’exposició “Quan parles fas màgia”, del Voluntariat per la llengua, que a través de la metàfora de la màgia mostra la capacitat del programa de fer créixer el català. L’exposició es podrà visitar del 2 al 12 de novembre de dilluns a divendres de 10.00 a 14 h i de 16 a 20.00 h i també els dissabtes de 10.00 a 14 h.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button