El PobleLa GentNotícies

Presentació de les activitats que l’associació l’AURORA de Lloret ha preparat per a aquesta temporada 21/22

L’Aurora, una associació fundada fa 16 anys (l’any 2005). On els seus objectius són visibilitzar les dones, el seu treball i els seus coneixements. Lluiten per aconseguir la igualtat de les dones en la societat i lluiten també contra la violència masclista.

Des de fa 13 anys fan una serie d’activitats amb programació propia anomenats: “Els Dijous de l’Aurora”, on es pot assistir a una activitat mensual (conferències, tallers, presentacions de llibres, recitals, concerts, balls, espectacles de dansa i moltes sorpreses que van incluint any rere any) amb el denominador comú de tenir la dona com a eix central. Ara a l’octubre han presentat la programació de la temporada 2021/22, amb les següents activitats:

Col·laboren amb d’altres entitats de Lloret, com el Cineclub Adler fen el Cicle de Cinema i Dona (3 pel·lícules per temporada),també amb la Plataforma per la Pau, commemoren els Drets Humans al desembre, i amb l’associació Hispano-americana participen en recitals.

L’any passat, van començar a lliurar el Premi Aurora, per reconèixer dones o entitats de Lloret pel seu treball per la igualtat de les dones. 

Des de l’AURORA, animan a cualsevol persona sense limits d’edad, que vulgui estar actiu amb totes les accions que fan i formar part d’aquesta ‘familia’ tan agradable que han format, a fer-se soci o a consultar cualsevol dubte, escribint un mail a: auroralloret@gmail.com

•I no dubtis a consultar la seva web: auroralloret.blogspot.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button