CulturaNotícies

Presentació a El Corte Inglés de Madrid la darrera obra de l’escriptora lloretenca Irene Soler

Irene Soler, una actriu lloretenca, dramaturga i escriptora de contes infantils, acaba de publicar el seu segon relat per als més petits “UNA RANA EN LA LUNA” amb l’editorial “MueveTuLengua”, la mateixa editorial amb què va publicar la seva primera obra infantil: PRINCESA 2.0.

El conte “Una rana en la Luna” actualment està en castellà, i de cara a Sant Jordi sortirà en català. El passat dissabte 12 de noviembre, va fer la presentació del llibre a El Corte Inglés de Callao (Madrid) acompanyada d’un petit espectacle amb un conte-contes preciós que va ser tot un èxit.

Presentació del llibre a El Corte Inglés de Callao (Madrid)

La Irene Soler és de Lloret de Mar, on va néixer i viure fins als 18 anys. Després va viure uns anys a Barcelona, i es va traslladar a Madrid, on resideix des de fa uns anys, tot i que s’escapa sempre que pot a Lloret per desconnectar de la ciutat, veure el mar, la família i els amics i amigues de la infància.

A Madrid compagina la feina d’actriu, amb la d’escriptora, alhora que estudia dramatúrgia a la RESAD. Ha treballat sobretot en l’àmbit teatral (El tren de las 22.27, La comèdia de los errores, La Dama Boba, El Funeral…), a rodatges televisius (Los favoritos de Midas) i curtmetratges que van fent la seva gira per festivals de cinema (Consuelo, Vacaciones), entre altres coses.

Amb el seu soci i amic Llorenç Miralles (d’Arenys de Munt) han format una companyia teatral, de la que són directors, guionistes i productors d’obres de teatre sobretot infantils, i per a nadons (a partir de 6 mesos).

Les seves obres més conegudes són la trilogia per a nadons: Una rana en la Luna, Una rana en el Mar i Una rana y los dinos.

La obra “Princesa 2.0” Va omplir dos anys els Teatres Luchana i ara torna aquest Nadal al Teatre Quique San Francisco. 

Princesa 2.0 també és un conte infantil que el podeu trobar a la llibreria Can Gallissà de Lloret.

Una altra de les seves creacions: “El laboratorio de los sueños”, a part d’estar de gira per la capital madrilenya, ara mateix s’està representant a Barcelona a un teatre molt acollidor prop de la Sagrada Família, Sala On.

La Irene també està connectada amb el seu Lloret natal, treballant de dramaturga amb la companyia lloretenca “La Caravana de les Arts” on ha adaptat les seves últimes dues obres per a instituts “Luces de Bohemia” de Valle- Inclán. I la novel·la “Nada” de Carmen Laforet.

La Irene s’estima molt el seu poble de naixement, i ens ha explicat que li encantaria poder realitzar una presentació dels seus contes a Lloret, així que, aprofitem a dir, que si alguna llibreria està interessada a tenir a la Irene signant llibres o fent una bonica presentació, la pot contactar fàcilment mitjançant les seves xarxes socials; així tindrà l’excusa perfecte per passar uns dies a Lloret.  

Instagram de la Irene Soler: 👉🏻@_irenesoler 

Signatura de llibres a Madrid

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button