EsportsNotícies

Pepi Ribas, serà el nom que portarà l’escoleta del Club d’Hoquei Lloret

Aquest diumenge 14 d’abril de 2024, el Club Hoquei Lloret va viure un dia inolvidable amb la celebració d’una trobada d’escoles d’hoquei. Aquest esdeveniment va reunir 10 clubs més, amb un total de 150 jugadors, en un ambient festiu i ple d’emoció.

Més enllà de l’emoció del joc i la competició, aquesta jornada va ser especial per al Club Hoquei Lloret, ja que van aprofitar l’ocasió per fer un emotiu homenatge a la família Carbó Ribas, una figura fonamental en la història de l’hoquei local. En un acte públic d’agraïment, el Club Hoquei Lloret va decidir batejar la seva escola d’hoquei amb el nom d’Escola Hoquei Lloret – “Pepi Ribas”. Aquesta decisió va ser un reconeixement a la contribució de Pepi Ribas, qui durant molts anys va ser una de les persones més compromeses en l’ensenyament de l’hoquei als més petits de la vila.

La Pepi Ribas no només va dedicar la seva vida a formar joves jugadors, sinó que també va inculcar els valors de l’esport i el compromís amb el Club. A més, seguint la tradició familiar, els seus fills Jordi i Cristina han continuat l’empremta de la seva mare en la història passada, present i, sense dubte, futura del club.

Així, la Junta actual del Club Hoquei Lloret va considerar que era un homenatge molt merescut per la llarga trajectòria i l’impacte positiu que la Pepi Ribas ha tingut en l’ensenyament dels més joves. La nova denominació de l’escola d’hoquei no només és un record constant del llegat de la Pepi, sinó també una font d’inspiració per a les futures generacions de jugadors.

Aquest gest simbòlic no només commemora el passat, sinó que també celebra el compromís i la passió per l’hoquei, que continuaran sent pilars fonamentals del Club Hoquei Lloret en els anys que vindran.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button