ComerçosG-TVNotícies

OFICIS | Coneixem Jose Luis Bordallo i la numismàtica, un negoci que resisteix al valuós carrer Sant Pere de Lloret

Amb l’objectiu de donar a conèixer tots els oficis que hi ha a Lloret de Mar, estrenem a Lloret, “OFICIS”, un programa mensual presentat per Maria Margalef. Aquest espai oferirà entrevistes amb persones de diferents sectors econòmics i socials de la població, permetent descobrir la diversitat del teixit empresarial Lloretenc.

Cada mes, “Oficis” destacarà la feina de professionals de diversos àmbits, des de l’artesania fins a la tecnologia, passant per la restauració i els serveis. A través d’aquestes entrevistes, els espectadors podran conèixer de prop les històries personals, els reptes i les satisfaccions que acompanyen cada professió.

No us perdeu cap episodi d'”Oficis”, un programa que pretén fer visible els treballs que configuren Lloret de Mar.

PRIMER PROGRAMA (4 juliol 2024)

El programa “Oficis” s’estrena amb un primer capítol dedicat a Jose Luis Bordallo, un numismàtic, un ofici en extinció basat en la valoració, la compra i la venda de monedes i bitllets de valor, entre segells i altres col·leccionables. Bordallo ha dedicat tota una vida a aquesta professió, establert al carrer Sant Pere, concretament al número 23. La seva dedicació i passió per la numismàtica l’han convertit en una figura destacada a Lloret.

No us perdeu aquesta història que ens apropa a un ofici amb molta història i tradició.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button