El PobleNotícies

Obres d’urgència a l’avinguda Just Marlès de Lloret: talls de trànsit i desviaments a partir de dilluns

A partir d’aquest dilluns, 15 d’abril, l’avinguda Just Marlès experimentarà talls de circulació degut a unes obres d’urgència per a la reparació del ferm de la rotonda principal.

Restriccions

Les restriccions, que afectaran el sentit de circulació cap a la platja, es mantindran fins al dijous 18 d’abril a les 20 hores, depenent de l’evolució dels treballs. Durant el període de les obres, no es permetrà la circulació en el tram de l’avinguda Just Marlès en direcció a la platja,

Com a rutes alternatives, els vehicles que vinguin pel carrer Josep Tarradellas hauran de seguir pel Passeig en direcció a Sa Caleta per evitar l’àrea afectada. A més, l’accés a la rambla Romà Barnés es realitzarà a través del carrer Pau Casals i el Passeig Marítim. Per facilitar l’accés local, es permetrà l’entrada al carrer de Llorer des de la rotonda de la Terminal.

L’Ajuntament de Lloret de Mar recomana als conductors estar atents als senyals de trànsit temporals, que guiaran els desviaments i proporcionaran informació actualitzada sobre l’estat de les obres i els recorreguts alternatius. La cooperació de tots els usuaris de la via és essencial per minimitzar les molèsties i garantir la seguretat durant el període d’obres.

2 Comentaris

  1. Son impresentables, no lo podrían haber hecho en invierno? y sigue el derroche de dinero viva la pepa!!!!!! lo mismo que reducir la Avenida para que los señores taxistas, y las coches en fila hasta el museo, quemando y contaminando vergüenza señores gobernantes, no hay que votarlos nunca más, cambiemos.

  2. Yo no sé el objetivo de las obras. Pero por lo que veo este verano las caravanas se multiplicarán, basta que un bus pare y ya está. En avenida vidreres sobre todo que era casi el único tramo que no había caravana. Ala dejemos solo una pista. Como pasara la policía? Como pasarán las ambulancias? Con esa ciclovía en medio que no se le ve un recorrido lógico. Que alguien me lo explique porfa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button