ActivitatsNotícies

Visita l’Exposició de Diorames i la ruta de pessebres a Lloret de Mar

Des de fa 48 anys tradicionalment se celebra a Lloret de Mar el Concurs de Pessebres a la Llar i el Concurs i exposició de Diorames organitzat per el departament de Cultura, Festes i Foment per la Pau. Enguany arriba la 49ª edició.

Concurs de pessebres 

Obert a particulars, entitats, aparadors, establiments hotelers i comercials. Tots els pessebres participants, han de ser dins el terme municipal de Lloret, hauran d’enviar dues fotografies (una de general i una on es vegi el pessebre i l’autor) a festes@lloret.cat, fins a les 23.59h del dia 30 de desembre. En aquest correu, a banda de les 2 fotografies has de fer constar les teves dades personals, categoría en què concurseu i lloc on està ubicat el pessebre. El jurat valorarà els pessebres a través de les fotografies presentades. Consulta les Bases del concurs i premis.

Exposició de Diorames

Aquests dies, també arriba unatre experiència imperdible pels amants dels pessebres és la visita a la singular exposició de diorames, autèntics mons en miniatura que representen pessebres amb una intricada detallada. La 49a edició es va inaugurar el passat dissabte, 23 de desembre, a l’Erol, presentant magnífiques creacions originàries de veïns de Lloret, Banyoles i Porqueres.

Horaris dels Diorames

Ruta pessebrista

Visita els pessebres exposats a Lloret de Mar. Aquí tens el llistat oficial:

CONSULTA TODOS LOS PLANES DE NAVIDAD EN LLORET:

27/28/29 de diciembre (Nadal al Museu del Mar)

Cuando pase el día de Navidad llegarán el resto de actividades, el 27, 28 y 29 de diciembre a las cinco de la tarde llega la Navidad en el Museo Del Mar de Lloret con diferentes actividades familiares. Reserva durante los próximos días a través de la web: www.patrimoni.lloret.cat

29 de diciembre

30 de diciembre: Concierto por La Paz

Más solemne se pone todo el 30 de diciembre en el Teatro de Lloret con su Concert per la Paude la Orquesta Arts Simfònica Jove, dirigida por las diestras batutas de los maestro Josep Mª Sauret y Joan Casas. El repertorio está compuesto por canciones cuyo mensaje es la paz, el amor y la amistad, aunque tampoco faltarán El cascanueces de Tchaikovsky o la Marcha Radetzky de Johann Strauss. Venta de entradas aquí.

31 de Diciembre

L’Home dels Nassos

El año cierra con la tradicional visita del Home dels Nassos, es decir de las narices, que se paseará a partir de las 10 de la mañana y durante toda la mañana por diferentes calles de Lloret de Mar antes de la llegada de 2024. ¡Busca al hombre de las narices por las calles de Lloret, el hombre que tiene tantas narices como días tiene el año!

Fin de Año a lo grande:

Lunes 1 de enero

Martes 2 de enero

El dia 2, el patge reial recollirà les cartes de tota la mainada, de 17 a 19 h, a la plaça del Carme.

Miércoles 3 y jueves 4 de enero

Els dies previs, a l’arribada del Reis d’Orient, el 3 i 4 de gener, l’Ajuntament, com a novetat, oferirà al Pavelló Municipal d’Esports, de 16 a 20 h, el Parc de Reis, amb inflables, jocs infantils i altres sorpreses

Miércoles 3 de enero

5 de enero: Llegada de los Reyes Magos a Lloret

Lloret està ultimant els preparatius per rebre ses majestats els Reis d’Orient, que arribaran a les 17.30 h del proper 5 de gener al Museu del Mar i es desplaçaran pel passeig de Jacint Verdaguer fins a l’ajuntament, on els rebrà l’alcalde per oferir-los el pa i la sal com a símbol d’agraïment i hospitalitat, i saludaran els infants des del balcó. Posteriorment els Reis d’Orient iniciaran la cavalcada reial amb les diferents carrosses fins a la plaça de Pere Torrent, on recolliran les cartes de tots els nens i nenes.

Domingo 7 de enero

ALGUNAS IDEAS EXTRA…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button