CulturaNotícies

Obertes les inscripcions per assistir al ‘II Terres CHECK-IN International Hospitality Film Festival’ a Lloret de Mar

El Terres CHECK-IN International Hospitality Film Festival, iniciativa impulsada per la Fundació Jordi Comas Matamala, CETT Fundació, la Fundació Climent Guitart i Terres Landscapeand Travel Communication, ja escalfa motors per a la seva segona edició, que tindrà lloc el proper 13 de setembre a l’Hotel Guitart Central Park Aqua Resort i al Teatre Municipal de Lloret de Mar, després de l’èxit aconseguit en la seva primera edició, celebrada l’any passat a Barcelona. 

El festival -que genera un ampli espai de coneixement, intercanvi i tendències de comunicació aplicables al sector turístic- ja és un referent mundial en l’àmbit de l’audiovisual del sector de l’hospitality, i esdevé un gran aparador de les tendències de màrqueting de les organitzacions vinculades al turisme, l’hoteleria i la gastronomia. 

En aquesta segona edició del festival es lliuraran premis als millors projectes audiovisuals de tot el món, en el pòrtic del Terres Travel Festival, que celebrarà la seva part professional els dies 15 i 16 de setembre, a Tortosa.

Reserva la teva plaça

Per assistir-hi com a públic, al Terres CHECK-IN i Terres LAB, les inscripcions s’han de fer a través dels seus respectius llocs web: https://www.terrescheckin.com i https://terreslab.com/

Programa de l’esdeveniment

Terres CHECK-IN ha programat ponències i estudi de casos, a càrrec d’experts com el multipremiat Theo Papadoulakis, director de films turístics o Diego Calvo, CEO de Concept Hotel Group. Els casos d’estudi presentats inclouran una anàlisi de TikTok des de l’experiència actual del Museu del Prado, el projecte de l’expedició Descobrir i una visió de l’Alt Empordà com a escenari per a la imaginació, des de Salvador Dalí fins a Ferran Adrià, a càrrec del cineasta David Pujol.

També Terres LAB-Audiovisual & Tourism Hub

El festival també aposta, des d’aquest any, per un bloc formatiu. Es tracta del Terres LABAudiovisual & Tourism Hub, que té com a objectiu explorar noves tendències en la comunicació audiovisual d’experiències turístiques. Es tracta d’un espai creat per a que professionals de la comunicació i del turisme intercanviïn teories, bones pràctiques i estudis de casos.

Entre altres aspectes del programa, destaca una exposició fotogràfica, diverses taules rodones centrades en qüestions com el turisme immersiu o l’ús del metavers a l’hospitality, representades per empreses com Lavinia, IDEAL Centre d’Arts Digitals, TheWise Dreams o Hotelverse.

A més, també hi té cabuda un showroom on es coneixeran de prop les empreses SlidemediaBroomx Technologies i eXplorins, capdavanteres en la creació i aplicació de les tendències tecnològiques més innovadores.

El poder dels vídeos al sector

El festival reconeix la importància del vincle entre l’audiovisual, el màrqueting i la indústria del turisme, l’hoteleria i la gastronomia. Una dada rellevant per entendre aquesta relació és que el 65% dels viatgers visionen vídeos de les destinacions on volen viatjar, i que 3 de cada 5 viatgers que consumeixen vídeos online, els utilitzen per definir les seves opcions de marca, destinació o activitat.

Aquest 2n Terres CHECK-IN escollirà els vídeos produïts des de l’1 de gener de 2021, vinculats amb els serveis turístics, i lliurarà diversos tipus de guardons: tres grans premis –centrats en experiències, tecnologia i responsabilitat social, respectivament–,dos premis especials –Amfitrions Turístics i Destinació Costa Brava-Girona– i diversos premis per categoria: Accomodation, Transportation, Restaurants, Museums, Temples and Gardens, Theme Parks, Spas and Thermal Facilities, Recreational Servicesi Travel Technology.

Registra’t

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Related Articles

Back to top button