EsportsNotícies

Obertes les inscripcions per a la Cursa de Nadal ‘21 de Lloret de Mar

La cursa torna a tenir una vessant solidària i una part dels diners recaptats aniran destinats a promoure la integració social dels infants i joves de Lloret de Mar a través de l’esport.

A partir d’avui s’obren les inscripcions en línia per a la Cursa de Nadal, una de les curses populars més esperades de l’any a Lloret de Mar pel seu caràcter familiar i adaptat a tots els públics. 

La Cursa de Nadal torna a tenir una vessant solidària i una part dels diners recaptats aniran destinats a promoure la integració social dels infants i joves de Lloret de Mar a través de l’esport. En paraules de l’alcalde de Lloret de Mar:  “L’esport és un eix vertebrador i integrador per al municipi i la pràctica esportiva té valors col·lectius i individuals positius; promoure i fer possible que tots els joves i infants possibles se’n puguin beneficiar és el nostre objectiu”.

La Cursa de Nadal, que enguany tindrà lloc el 19 de desembre, és una cursa popular –es pot fer corrent o caminant– de caràcter no competitiu, 5 quilòmetres, que s’inicia a les 11 h a les Pistes d’Atletisme. Una hora abans, a les 10 h, hi haurà curses infantils per als més petits a dins les Pistes d’Atletisme. Tots els participants tindran un obsequi de record de la seva participació: una medalla per a les curses infantils i una samarreta per als participants de la cursa de 5 kilòmetres. Un dels canvis respecte a altres edicions, explica la regidora d’Esports, Ana Garcia Castany, és que “serà el Club d’Atletisme qui gestionarà la Cursa de Nadal amb la col·laboració de l’Ajuntament de Lloret de Mar”. Els preus 3€ per a infants i 8€ per a majors de 14 anys.

INSCRIPCIONS 

Les inscripcions es poden fer per internet al web www.selvaesports.cat   o bé de forma presencial a El Puntet. 

Es faran inscripcions presencials de l’1 al 16 de desembre a les 13 h. El termini d’inscripció en línia finalitza el dijous 16 de desembre a les 23:59 h.

•Reglament: https://selvaesports.cat/carregues/activitats/Cursa-Solidaria-Nadal_Reglament_Cursa_Nadal_2021.pdf

•Horaris:

•Recorregut:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button