La GentNotícies

Nina es desfoga a Tv3: “A Madrid m’estimen molt; no com a casa”

‘M’adono de lo malament que estem a Catalunya com a societat, del mal que ens han fet aquests cinc anys’. La cantant de Lloret ho ha declarat al programa ‘Tot es mou’; d’Helena Garcia Melero.

La cantant Nina s’ha despenjat amb aquestes polèmiques declaracions al programa de TV3 ‘Tot es mou’; un canal, recordem, on ha protagonitzat sèries i presentat i col·laborat en diversos programes.

La lloretenca de 56 anys, que ara és a Madrid representant el musical Los puentes de Madison, ha participat com a jurat en la recent Benidorm Fest i ha aparegut en diversos programes de Televisió Espanyola.

ESTIC MOLT A GUST EN AQUESTA CIUTAT

La cantant es va desfogar en el programa de Garcia Melero, carregant contra el procés i la situació que està vivint el país: “Estic molt a gust en aquesta ciutat (Madrid), ells m’estimen molt, em cuiden molt, em tracten molt bé, m’estimen els mitjans, m’estima la premsa, el públic. És molt bonic. No em passa això a casa meva. O si em passa jo no ho noto. Aquest cop que estic aquí m’adono de lo malament que estem a Catalunya com a societat, del mal que ens han fet aquests cinc anys, va deixar anar Nina.

Nina, que va arribar a estar a la llista de Convergencia i Unió de Lloret de Mar, continua dient: La nostra és una societat fosca, trista, emprenyada, decebuda, i bé, ens en sortirem però ara estem en aquest punt. Te n’adones quan voltes per altres ciutats d’Espanya i jo me n’he adonat venint a la capital”.

4 Comentaris

 1. Si tan bé et tractan i tan contenta estas i tan malament et tractem aquí, quedat a Madrid
  Aquí també estarem més tranquils sense tú, aquí no volem gent desagraïda.
  Bon vent i la barca la deixàs aquí a Madrid no et fará falta.
  Adeu

 2. Crec que no es un article per a Lloret Gaceta. Us tinc com un diari digital de temes del poble. Sona a frases tretes de twitter. Agafar una frase d’un context i fer-la viral. No hi estic d’acord. Però l’opinió es lliure.

  1. Ivan , crec q el que ven , con sempre es titulars capciosos

   Crec que l Anna Mari , si envíes un mail , segur et contesta
   No es el seu tarannà . Ella respon a tot el q l’emvian
   Tergiversa o posar-li una intenció q no te , las declaracions , no es de profesionals . Busca la notícia …. No malintencionem ni busquem el q no hi ha

   1. La noticia la van penjar els companys després de rebre nota de prensa de part d’una asociació. Pots veure la mateixa noticia a mitjans nacionals i provincials. Potser el “…no com a casa” que es refereix a Catalunya, algunes persones de Lloret no ho han interpretar bé, pero mirat des de la imparcialitat jo ho veig com una noticia reivindicativa que segur molta gent pensa lo mateix, i com tot, no plou a gust de tots. Pero cap paraula s’ha tret de contexte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button