Notícies

Neix a Lloret de Mar el Premi “Tortuga d’Or” creat per l’Associació LGBT+ ‘PLURALS’

El guardó reconeix la defensa i el treball en favor dels drets de les minories afectivo-sexuals, es farà públic durant la Setmana Contra la LGTBIFOBIA i s’entregara a l’acte del 21 de Maig que organitza l’Ajuntament de Lloret de Mar, la Regidoria d’Igualtat i PLURALS Associació LGTB+ de la vila.

S’obre el termini per presentar propostes i candidatures al premi TORTUGA D’OR. El premi té per objectiu reconèixer socialment la lluita i el treball d’una persona, entitat, associació o empresa que hagi destacat per defensar, lluitar i donar visibilitat al col·lectiu LGTB+. 

Les bases es troben al següent enllaç 👉🏻 i tenen per objecte la regulació de la concessió del premi TORTUGA D’OR que atorga amb caràcter anual PLURALS (Associació LGTB+ de Lloret de Mar). 

La presentació de candidatures és oberta a tothom. Es podran presentar totes les propostes que es creguin oportunes i que facin referència a una persona, entitat, associació o empresa que compleixi els requisits per optar al premi. 

Les candidatures s’han d’enviar al següent correu electrònic: pridecostabrava@gmail.com

El termini de presentació de les candidatures es fins al 14 de maig de 2023.   

El jurat que decidirà quina candidatura és mereixedora del reconeixement, està format per la junta de PLURALS Associació LGBT+ (4 membres) i la regidora de la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Lloret de Mar. 

La TORTUGA D’OR és un reconeixement públic, a una persona viva o a títol pòstum, sense que el factor edat sigui condicionant, que s’ha distingit per la seva tasca a favor del col·lectiu LGBT+, de la seva visibilització i per haver destacat en la lluita per aconseguir drets i lleis fonamentals. 

El disseny i elaboració del trofeu es obra de l’escenògraf lloretenc i membre de PLURALS Associació LGBT+, Víctor Peralta.

One Comment

  1. Ingeniería social con ideología de genero para confundir a la gente y hacer a la población infecunda.

    Sacad vuestras sucias manos de los niños

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button