EsportsNotícies

Èxit a Lloret amb el Campionat provincial de natació per esportistes amb discapacitat intel·lectual

Més de 130 esportistes amb discapacitat intel·lectual van convergir ahir, dijous 25 de gener, a la piscina de Lloret de Mar per participar amb èxit en el tercer Campionat R.T. de Girona de Natació organitzat per la Federació ACELL. Lloret de Mar va ser, per tercer any consecutiu, l’amfitrió d’aquest emocionant esdeveniment esportiu que va posar de manifest la determinació i el talent dels participants.

Amb una participació destacada dels centres i clubs com C. Tramuntana de Palafrugell, C.E. El Vilar de Blanes, C. Mare de Déu de Montserrat de Caldes, F.P. Montilivi de Girona i l’Associació Montseny Guilleries d’Arbúcies, la competició va estar marcada per la diversitat d’energia i habilitats que es van fusionar en una jornada única.

El torneig inclusiu no només va oferir proves tradicionals com la cursa de 25 m i 50 m, sinó que també va incorporar proves adaptades segons els nivells d’habilitat, com ara la flotació o caminar a la piscina.

Després de la darrera cursa, tots els 131 esportistes van ser reconeguts amb medalles, un gest simbòlic d’apreciació pel seu extraordinari esforç. Les medalles van ser lliurades pel regidor d’Esports de l’Ajuntament de Lloret de Mar, Carlos Clos Giménez, i el regidor de Benestar Social, Alejandro Pérez, acompanyats pel director de l’instal·lació, Ricard Salinas, i Vero Farré, membre de la Junta Directiva de la Federació.

Aquest esdeveniment esportiu va ser possible gràcies a la col·laboració essencial de l’Ajuntament de Lloret de Mar i la Diputació de Girona, amb el suport continu de la Generalitat de Catalunya. L’equip de voluntariat de l’Institut Rocagrossa de la població va desempenyar un paper fonamental en l’èxit i la logística del esdeveniment, destacant la importància de la comunitat en aquest tipus d’iniciatives.

La 31a edició del Campionat R.T. de Girona no només va ser una celebració esportiva, sinó també una preparació vital pels esportistes gironins. Aquesta oportunitat ha permès als participants afinar les seves habilitats de natació i guanyar experiència abans del proper gran repte: el Campionat de Catalunya de Natació, que està programat per aquest diumenge 28 de gener a Barcelona. Així, aquesta competició no només ha consolidat la passió per l’esport aquàtic, sinó que ha marcat un pas important en la trajectòria esportiva d’aquests valents atletes, demostrant el seu compromís i amor pel moviment inclusiu en el món de la natació.

Vídeo resum

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button