CulturaNotícies

Narcís Bardalet, el forense que va exhumar el cos de Salvador Dalí, serà al Festival Lloret Negre, amb una interessant activitat

El reconegut Narcís Bardalet, conegut per la seva destacada carrera en el camp de la medicina forense, serà un dels convidats estrella del Festival Lloret Negre, que tindrà lloc a Lloret de Mar els dies 24, 25 i 26 de maig.

Bardalet, amb una carrera impressionant, ha estat involucrat en alguns dels casos més mediàtics i rellevants dels últims anys. Narcís Bardalet va guanyar rellevància mundial quan va ser l’encarregat d’exhumar el cos de Salvador Dalí el 2017, per a realitzar una prova de paternitat que va captar l’atenció internacional. Però la seva relació amb Dalí no es va limitar a això. Bardalet va ser també qui va embalsamar el cos de Dalí després de la seva mort el 1989, assegurant-se que el cadàver fos preservat amb el màxim respecte i professionalitat.

A més de la seva tasca amb Dalí, Bardalet ha tingut una carrera plena d’experiències intenses i significatives. Va liderar l’equip de forenses espanyols en la identificació de cadàvers després del devastador tsunami d’Indonèsia del 2004, on van morir centenars de persones. La seva feina en aquell desastre natural va ser crucial per a donar resposta a moltes famílies afectades.

Aquesta setmana, Bardalet compartirà les seves experiències i coneixements en el Festival Lloret Negre, un esdeveniment que promet ser fascinant per a tots els amants del gènere negre i la investigació criminal. Bardalet participarà en la taula rodona “Los muertos te acompañan” , acompanyat per la periodista Tura Soler i Jordi Grau, director del diari El Punt Avui. La sessió serà moderada pel cap de la policia Joaquim Martin i tindrà lloc el dissabte 25 de Maig a les 12:30h al Restaurant Àtics de Lloret de Mar.

No us perdeu aquesta oportunitat única de conèixer de primera mà les històries més impactants del forense que ha estat testimoni de grans moments històrics. El Festival Lloret Negre promet ser un dels esdeveniments culturals més destacats de la temporada. No et perdis aquesta i més de 30 activitats durant aquest cap de setmana negre a Lloret de Mar.

Programa complet (24/25/26 de Maig 2024)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button