NotíciesTurisme

Nacho Montes un dels convidats especials a la jornada per la formació LGBTI+ pel sector turístic organitzada per Lloret Turisme

Lloret Turisme ha organitzat avui, en el marc de la Setmana Contra la LGBTIFòbia que es duu a terme aquestes dies a Lloret de Mar, una jornada en formació LGBTI+ adreçada al sector turístic local. La jornada, que ha comptat amb una cinquantena de participants, tenia per objectiu dotar als professionals del sector dels coneixements i competències per poder atendre a les necessitats d’aquest col·lectiu. Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme, explica que “va en la nostra línia estratègica de potenciar una destinació inclusiva que fomenti el turisme per a tothom i on cada persona i col·lectiu trobi una atenció personalitzada i ajustada a les seves necessitats”.


A la jornada s’hi ha presentat l’informe de turisme LGBTI a Lloret de Mar, que s’ha elaborat a través d’unes enquestes a clients i professionals del municipi, i del que se’n desprenen conclusions com que Lloret de Mar encara és una destinació desconeguda pel segment LGBTI+ (75% dels enquestats); que és una destinació amb un gran potencial per esdevenir un referent pel target LGTBI+ (80% dels enquestats) i que es tracta d’un client amb un consum superior a la mitjana (entre un 10-20%) que viatja una mitjana de 3-4 vegades a l’any de forma desestacionalitzada. La resta de blocs de la jornada han versat sobre el context del turisme LGBTI, recomanacions i casos d’èxit d’altres destinacions i la participació del periodista Nacho Montes explicant la seva experiència personal com a client LGBTI+.


A partir d’avui Lloret Turisme també coordina un famtrip amb els influencers Nacho Montes, Nando Escribano, Pepino Marino, Héctor en Madrid, José Perea i David Moreno amb l’objectiu d’impulsar aquest posicionament de la destinació en el segment LGBTI+. Durant la seva estada realitzaran activitats esportives com una excursió en caiac, visitaran els Jardins de Santa Clotilde, coneixeran el llegat indià a través d’un taller de daiquiri i una ruta indiana, i visitaran l’oferta d’allotjament i d’oci nocturn de la destinació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button