Denuncies TvG-TVNotícies

Mor un gos atacat per un altre que anava sense el morrió obligatori. Ens ho explica la seva propietària de Lloret

Elma va perdre el seu gos a causa d’un atac mortal d’un altre gos quan passejaven el passat 12 de gener a Cala Banys (Lloret de Mar)

Elma estava passejant tranquil·lament quan va veure com el seu gos (Rambo) marxava, i ella en anar a buscar-lo es va trobar amb aquesta indesitjable situació, un atac mortal d’unaltre gos que estava també a la zona, quedant amb estat de xoc va demanar ajuda, al lloc dels fets hi havia unes altres persones que van filmar com marxaven el gos atacant i el seu propietari el més ràpid possible sense parar ni per disculpar-se.

Elma ens ha contactat per conscienciar als propietaris de tots els gossos que puguin ser agressius per l’educació rebuda o el motiu que sigui, perquè aquests fets no tornin a passar, casualment l’amo del gos agressor ja va estar denunciat recentment però contínua anant sense assegurança, sense anar lligat, ni dur el morrió, deixant a altres animals o persones a la seva sort,ella mateixa ens explica la situació en aquest vídeo.

Cal destacar que no tots els gossos actuen de la mateixa manera, i portar el morrió obligatori i anar lligats pot salvar vides.

One Comment

  1. Tienes toda la razón yo tengo un Pitbull es un pan pero por seguridad de todos lo llevo atado con bozal, seguro, permiso del ayuntamiento etc…y mínimamente disculpas y estar a por el perrito dañado….ojalá y lo multen!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button