EsportsNotícies

Miguel Molina augmenta la seva llegenda amb el seu triomf a les 8 hores de Bahrain

En un cap de setmana d’infart pel món del motor de resistencia amb aquestes 8 hores sense parar a Bahrain, Toyota conquereix el quart Mundial de Resistència i Miguel Molina aconsegueix el seu primer triomf

Per una banda, per a Toyota ha estat el títol que més li ha costat dels quatre, però la resolució de la temporada 2022 del Mundial de Resistència ha tingut el mateix final que els tres anteriors: un Toyota, aquest cop amb de les mans de Buemi, Hartley i Hirakawa és el nou campió del WEC.

Però la gran notícia per a l’esport espanyol és el triomf a la classe GTE Pro en aquestes 8 Hores de Bahrain a la categoría GTE Pro de Miguel Molina, a bord del Ferrari 488 GTE Evo que comparteix amb l’italià Antonio Fuoco.  Es tracta de la primera victòria del lloretenc a la màxima categoria mundialista dels GT… i que val el seu pes en or per a Ferrari perquè aquesta victòria ha salvat les dues corones per a la marca de Maranello.

Ferrari necessitava acabar la carrera com fos, i ho va aconseguir malgrat les dificultats. De petits detalls depenien els dos títols, pilots i constructors… i Molina amb el company Fuoco ho van aconseguir.  Sens dubte, un servei per Ferrari que comptarà i molt a l’hora de decidir els volants de l’Hypercar.

Celebració de l’equip a Bahrain

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button