NotíciesPolítica

‘Més progrés Lloret de Mar’ presenta públicament el seu Pla de Diversificació Econòmica de Lloret de Mar

“Hem redactat un full de ruta ambiciós i totalment realitzable, que ha de marcar el futur de la vila”.

Joan Carles Amaya (Més progrés Lloret de Mar)

Més progrés Lloret de Mar ha elaborat un Pla per a la Diversificació Econòmica i Empresarial comptant amb el potencial de la recerca, la transferència de coneixement i la innovació del sector públic i privat, potenciant la formació acadèmica i curricular dels nostres joves enfocant- la especialment cap als diferents camps amb més futur per a ells, respectant els nostres valors com a poble i conservant i protegint el nostre immens atractiu ambiental i paisatgístic.

“És un full de ruta ambiciós, i totalment realitzable”, ens explica Joan Carles Amaya, candidat a l’alcaldia per MésLloret, “un pla de futur de la vila, que tracta d’enfortir el sector serveis, dotar- lo de professionals i a la vegada treballar per l’atracció de noves empreses a Lloret i la creació de nous llocs de treball fora del sector serveis”.

“És un Pla que abordarem immediatament des de la formació de les persones a curt i a llarg termini, amb la instauració de nous programes d’ocupació”, continua el candidat, ”i aplicant la innovació social a l’execució de polítiques de caràcter econòmic”.

“El departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, en cas que MésLloret governi, passarà a ser un dels més importants de l’Ajuntament, ja que d’aquest Pla s’esdevé el futur econòmic de les veïnes i veïns de Lloret, l’objectiu és evitar la limitació de poder treballar només la temporada turística, es tracta de retenir i d’atraure talent, i posem a sobre de la taula un tema que tota la resta de grups polítics que es presentin a les eleccions vinents s’haurien de plantejar”, afegeix Amaya, “per això, amb aquesta nota, volem convidar a la resta de grups polítics a assistir a la presentació del Pla, i també volem convidar a tota la ciutadania, al teixit empresarial i al teixit social de Lloret de Mar”.

La presentació la durà a terme el candidat de MésLloret, Joan Carles Amaya i membres del seu equip, el pròxim dia 10 de febrer, a les 19 hores a la Sala Polivalent de la Biblioteca Municipal de la vila (Plaça Pere Torrent, 1).

2 Comentaris

    1. Ismail Santana Leleco el tema de la licencia turística de viviendas de uso turístico necesita un esfuerzo extra de orden y calificación. En esta presentacion no está el tema, ya que deseamos reglar lo que ya existe antes de conceder más licencias. Saludos, y cuando quiera, podemos hablar del tema presencialmente.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button